Bundeskancelár – chcete naozaj obetovať Nemecko na „oltár“ Ukrajiny? Stopnite hneď sankcie!

23.08.2022 23:05

Kreishandwerkerschaft Halle-Saalekreis v spolkovej krajine Sasko-Anhaltsko vyzvalo Bundeskancelára Olafa Scholza, aby zrušil všetky sankcie proti Rusku.

Hut ab – klobúk dole pred odvahou týchto ľudí a pred ich nebojácnou priamočiarovosťou!

Predsa kto dnes nekráča  v smere určenom  podľa dogiem ideológie „štátnej demokracie“, ten je rýchlo označený alebo stigmatizovaný ako jej odporca a či dokonca nebezpečný škodca.

Okrem toho žiadajú dôrazne predstavitelia Združenia všetkých cechov (Kreishandwerkerschaft)  v regióne Halle-Saalekreis Olafa Scholza v otvorenom liste, aby sa urobil všetko pre otvorenie rokovaní za skončenie ukrajinskej vojny:

„My ako remeselníci vieme z mnohých rozhovorov s našimi zákazníkmi, že veľká väčšina z nich nie je ochotná obetovať pre Ukrajinu svoj životný štandard, ktorý si namáhavo nadobudli tvrdou a poctivou prácou.

Okrem toho táto vojna nie je našou vojnou!

A vy chcete naozaj byť tým kancelárom, ktorý Nemecko zruinuje? Chcete skutočne obetovať Vašu krajinu?

Iniciátori listu Scholzovi v ňom zdôraznili aj to, že si robia veľké starosti o budúcnosť svojich detí a vnukov a tiež o budúcnosť svojich firiem a že majú aj veľké obavy o Nemecko.

Ďalej v liste napísali, že Ukrajina nie je demokratický štát, pričom sa odvolali aj na jedno uverejnenie od Transparency International z roku 2021, podľa ktorého bola Ukrajina v rebríčku korupcie krajín až na 122. mieste a tým najkoruptnejším štátom v Európe.