Bude Omikron dokonca našou „spásou“ a zničí argumenty tých, čo chcú očkovať všetkých?

07.12.2021 23:32

Systémové médiá v Nemecku, ale aj inde v EÚ, okamžite začali  vehementne robiť – a neustále robia – paniku a vyvolávať strach, akonáhle sa objavil nová varianta korony, Omikron. A penetrantne sa postarali aj o to, aby každý vedel, že miestom jeho „vzniku“ je JAR. Médiá nezodpovedne a nehanebne iracionálne stigmatizovali Juhoafrickú Republiku a iniciovali tak „zneisťovaciu-kampaň“ pre EÚ obyvateľov.

Minister zdravotníctva JAR, Joe Phaala sa v Pretorii rozhorčene vyjadril k nezmyselným reakciám  spoločenstva štátov EÚ, ktoré neboli podložené žiadnymi rozumnými argumentami, ale okamžite boli vyslovené zákazy cestovania do JAR. Dokonca sa hovorilo aj o údajnom ohrození ľudstva, ktoré vychádza z JAR.

V Nemecku (a zaiste nielen tam) sa však Omikron objavil ako na zavolanie (a či možno ako na objednávku?). Očkovacia kampaň, aj keď je každodenne všadeprítomná, zatiaľ neprináša úspech, aký si želajú systémoví politici. A tak sa pomocou Omikronu a novou vlnou strachu z neho, zabezpečenou mediálne, dá táto perfídna kampaň ešte dodatočne zintenzívniť.

Zároveň majú systémoví virológovia cez Omikron ideálnu zámienku, aby tvrdili, že spôsobuje aj rapídny pokles účinnosti vakcín – a preto sa treba ešte častejšie očkovať. Azda najlepšie hoci aj každé tri mesiace?

Medzičasom sa už ale v tejto súvislosti objavila „malá chyba krásy“.Juhoafrickí lekári zaregistrovali, že sa ukazuje, že hoci Omikron je nákazlivou variantou, ale zároveň že  sa prejavuje ako relatívne málo agresívny.

To oficiálne už vyhlásil aj minister JAR Joe Phaala.

V tomto prípade existuje pri rýchlom šírení sa nákazy Omikronom oprávnená nádej na virologicky lepšie časy pre nás. Napríklad v Nemecku, kde Omikron už vytláča z „bojiska“ dosiaľ takmer celkom dominujúcú Deltu. To znamená, že Omikron by mohol koronu značne oslabiť a napokon ju „zdegradovať“ len na obyčajné chrípkové prechladnutie.

S týmto veľmi nápadne súvisí jedno zaujímavé vyhlásenie, ktoré ešte na začiatku pandémie urobil virológ Christian Drosten (ktorý sa o niečo neskôr stal poradcom kancelárky pre korona opatrenia) a o ktorom sa už vôbec nehovorí, lebo je kontraproduktívne pre šialenú očkovaciu kampaň, ktorá v súčasnosti v EÚ doslova „zúri“.

Drosten vtedy (keď ešte všetci nemeckí politici hovorili, že povinné očkovanie neprichádza ani len do úvahy) „prorokoval“ nasledovné:

„Korona sa časom stane endemickou, čo značí, že vírus sa postupne prispôsobí svojmu „hostiteľovi“ (infikovanému) a bude síce ľahko prenášateľný, avšak vo svojej symptomatike bude čoraz bezvýznamnejší.“

Teraz ale nastali iné časy a imperatív k očkovaniu, inými slovami nútenie každého občana do očkovania, nesmie byť ničím rušené a staré Drostenove „proroctvo“ by v súčasnosti rušilo veľmi. Veď predsa beží na plné obrátky zastrašovanie a zneisťovanie občanov.

Veľmajstri v tejto disciplíne pracujú naozaj usilovne, napr. taký Montgomery, keď situáciu porovnáva s ebolou, alebo nový nemecký minister zdravotníctva Lauterbach, ktorý žiada lockdown, lebo už vidí novú apokalypsu a či exminister zdravotníctva Spahn, ktorý sľubuje na celý budúci rok opatrenie 2G.

A napokon je tu aj hlas Drostena, ktorý už nespomína ani slovom svoje „proroctvo“ spred dvoch rokov, ale volá:

„Ich bin schon wirklich besorgt – Už som skutočne ustarostený.“

A ani jeden z týchto profesionálnych propagandistov povinného očkovania sa nezmieni samozrejme o skúsenostiach s Omikronom z krajín ako JAR, lebo ničím nepoukazujú na hroziacu apokalypsu len paniku robiaceho nového ministra zdravotníctva Lauterbacha.