Ďalší brutálny prípad utečeneckej kriminality - Kolín n. Rýnom

25.02.2017 22:34

Chcela ho opustiť. On ju za to dobodal. Moslimská utečenecká rodina s dvoma deťmi. Už vtedy, keď ešte žili v Afganistane, bol k nej často násilný a brutálne ju bíjaval. Až v Nemecku nabrala odvahu od neho odísť, keď vo svojich násilnostiach pokračoval aj po príchode do novej kultúry. Ich manželstvo sa začalo, keď mala Amina len 12 rokov. Hadi N. mal vtedy 29 rokov. K sobášu ju prinútili vlastní rodičia. O 11 rokov neskôr, už v Nemecku, ju pred očami dvoch synov, 5 a 8 rokov starých, štrnástimi bodnými ranami Hadi takmer zavraždil.

Žili v utečeneckom domove v Ossendorfe, ktorý je predmestím Kolína n. Rýnom.  Strážil ju a kontroloval ju tak, ako v Afganistane – kde je to prirodzenou samozrejmosťou -  a zakazoval jej chodiť samej von. Napokon situácia medzi nimi eskalovala, keď jej zakázal návštevovať kurz nemčiny a ona sa preto rozhodla od neho odísť. Už predtým mali často hádky, lebo Amine sa po príchode do Nemecka v roku 2015 postupne začali otvárať oči a nechcela byť aj naďalej už len majetkom svojho muža, ktorý sa mu vo všetkom musí podriadiť.

Podľa neho to bolo neodpustiteľné konanie a ťažký prehrešok voči Koránu. Nemecký súd, ktorý sa bude konať v marci, s určitosťou vynesie oveľa oveľa nižší trest, akoby tak urobil v prípade nemoslima.

Merkel vrhla Nemecko do nesmiernych problémov a neriešiteľných situácií.

Život mladej ženy, ktorá nechcela nič iné len trochu slobody, napokon zachránili v poslednej chvíli v nemocnici. Krvavú tragédiu a zúfalý krik dopichanej ženy a prenikavý nárek detí, počuli susedia v domove a viacerí vnikli do miestnosti, kde ju muž chcel zabiť a mu v tom zabránili.   

Je to len jeden z množstva podobných prípadov, ktoré ukazujú, že naša európska kultúra s islamom nie je absolutne kompatibilná. Veľkú väčšinu z nich nemecké média len ingnorujú, a to zo známych dôvodov. Okrem iného aj preto, že sa v krajine už „zvolebnieva“ a vodu na mlyn AfD treba maximálnou mierou zadržiavať.