Brutálna realita Nemecka: Ako jeden moslimský utečenec zničil život jednej kresťanskej ženy

30.08.2020 23:20

Berlín, 2. marca 2018. Maria S., 41 ročná Berlínčanka išla vyvenčiť psíka. Na chodníku pred domom sa jej odrazu postavil do cesty bradatý muž a prebodával ju zrakom plným nenávisti. Keď ho chcela obísť, tak surovo kopol do jej malého psíka.

Po tom ako sa k bolestne zavíjajúcemu psíkovi zhrozene zohla, tak muž vytiahol z tašky prázdnu pivovú fľašu a začal ju zúrivo mlátiť po hlave a chrbte. Po viacerých úderoch padla k zemi s rozbitou a krvácajúcou hlavou.

Jeden jej sused počul Mariine zúfalé výkriky a pribehol jej na pomoc. Medzitým sa atentátnik vzdialil z miesta činu a sused ho ešte videl ako zmizol vo vchode neďalekého Domu azylantov. Privolaní policajti ho tam našli. Zistili, že krátko predt´m, ako zmrzačil Mariu, tak niekoľko minút predtým to  isté urobil v blízkom parku 60 ročnej žene. Udieral ju po hlave a po chrbte  fľaškou a dokopal jej psíka. Obe ženy boli dopravené do nemocnice.  

Dve ženy boli bezdôvodne za bieleho dňa v Berlíne surovo dobité a takmer zabité moslimom Sýrčanom, ktorého nepoznali a ani mu nič neurobili. Páchateľ bol identifikovaný a všetko zachytila aj kamera, ktorá bola umiestnená nad vchodom domu, kde bývala Maria. Napriek tomu bolo vyšetrovanie proti nemu veľmi rýchlo zastavené.

Raghed A. prišiel v roku 2015 do Nemecka, kde  požiadal o azyl. V roku 2017 išiel navštíviť svoju matku, ktorá medzičasom už žila ako migrantka vo Francúzsku. Tam mu – nevedno ako, nevedno prečo – istý psychiater vystavil potvrdenie, že trpí na posttraumatické poruchy, ako následky vojny v Sýrii, ktoré môžu spôsobiť násilné činy.

To kvalifikovala berlínska prokuratúra ako psychickú chorobu  a vyhlásila, že v jej dôsledku pri útoku na obe ženy padol Raghed do stavu nepríčetnosti a nebol si vedomý nijakej viny. To potvrdil aj súdny lekár a prokurátora prípad uzavrela.

Je august 2020 a Maria ešte stále trpí duševne na to, čo jej urobil Raghed. Je zúfala a veľmi nahnevaná na kancelárku a na jej vládu:

„Ten, ktorý ma takmer zabil, o toho sa štát dobre postaral a aj naďalej stará. Nebol potrestaný a bol na psychiatrii a už je teraz opäť na slobode.

O mňa – jeho obeť – sa ale vôbec nikto nepostaral.“

Maria má totálne zničený život. Aj o dva roky neskôr trpí na neustále ataky strachu, na nespavosť, v dôsledku čoho má časté výpadky koncentrácie.

Svoju prácu v známom berlínskom hoteli stratila natrvalo, o.i. aj preto, lebo už nedokáže normálne komunikovať s jeho početnými arabskými  hosťami – pri Araboch dostáva záchvaty paniky a trasie sa na celom tele.

Obáva sa aj blízkosti iných ľudí, má strach ísť električkou a či vlakom. Za takých okolností si nedokáže nájsť až ziadnu prácu.

Popri psychických a sociálnych problémoch sa veľmi rýchlo dostavili aj materiálne ťažkosti.

Jeden jediný deň - 2. marec 2018 – zmenil celý jej život na nepoznanie. A ten už nikdy viac nebude taký, aký bol predtým. Vďaka kancelárke Merkel a jej utečeneckej politike.

Prípad Marie je však len jedným z mnohých podobných prípadov nemeckých žien, ktoré stali obeťami politiky kancelárky.

Kancelárky, ktorá mnohonásobne porušila svoju prísahu voči nemeckému národu a spôsobila tak utrpenie a zničený život tisíckam žien z jej nemeckého národa.

Ak sa žena premení na monštrum, ktoré je doslova posadnuté mocou a možnosťou ovládať iných, tak úplne stratí to, čo ženu robí ženou – súcit a predovšetkým hlboký pocit spolupatričnosti s inými ženami a najmä takými, ktoré postihol osud podobný ako Mariu.