Brusel horel: Protest 80 000 ľudí proti Diktatúre-korony eskaloval

23.01.2022 23:21

Obrovská inflácia, prudký rast cien, strata existencie – veľké množstvo ľudí v Európe (ktorých skutočný  počet žiadna štatistika nechce prezradiť) stratilo v tejto diktatúre Všetko a okrem toho sme všetci stratili aj najväčší možný luxus – našu slobodu.

Cez víkend sa v srdci EÚ v Bruseli odohrávali otrasné scény.

Časť demonštrantov zaútočila aj na budovy EÚ parlamentu –  ľudia vrhali na zasklenené časti stien budov skaly, dláždice, kusy železa, horiace predmety. Policajti zo strachu pred rozzúrenými demonštrantmi ušli do vnútra budov, kde sa zabarikádovali.

Pripomínalo to útok Trumpových prívržencov na Kapitol. Táto diktatúra korony spôsobila obrovskú polarizáciu spoločnosti a zároveň úspešne a cieľavedome ukončila sociálny mier a zasiala do ľudí hlbokú vzájomnú nedôveru a podozrievanie. Nemilosrdne a brutálne ničí ľudí nielen telesne, ale aj psychicky a neberie ohľad ani na deti a mladistvých.

Ak sa vlády nespamätajú zo svojho bezodného šialenstva a nezrušia svoje nezmyselné, nelogické a neľudské opatrenia, včítane fašistoidnej myšlienky povinného očkovania, tak násilie a krviprelievanie zachváti ako požiar celú EÚ.

Mega-demonštrácia v Bruseli sa začala v nedeľu okolo jedenástej. Spočiatku sa zhromaždení ľudia dožadovali pokojne a mierove ukončenia korona diktatúry. Azda trochu naivne očakávali, že sa dostaví nejaký predstaviteľ vlády a vyhlási splnenie ich požiadavky. Nič také sa samozrejme neudialo a zúfalstvo a zároveň aj pobúrenie a hnev sa stupňovali.

O 14. hodine potom situácia eskalovala a časť demonštrantov, ktorým už bolo všetko jedno, lebo nemali čo stratiť, keďže im diktatúra už všetko zobarala a všetko zničila, sa uchýlila k násilným prejavom svojho zúfalstva a rozbíjali a podpaľovali všetko čo im prišlo do cesty.

Ulicami Bruselu sa tiahol hustý dym a polícia ustupovala pred divokým zástupom, ktorý sa dožadoval svojej slobody.

Tento bruselský požiar môže rýchlo zachvátiť aj ďalšie európske krajiny – v Bruseli totiž demonštrovali s Belgičanmi aj Francúzi, Nemci, Holanďania, Taliani a ďalší.