Bruce Fife: Covid-19 nie je pandémia, ale "plándémia"!

13.12.2020 23:02

Renomovaný americký lekár, publicista, autor Bruce Fife má dôkazy, že korona-pandémia nevypukla len tak náhodne. Tvrdí a píše o tom, že ide o veľmi dôkladne naplánovanú a skvele organizovanú a inscenovanú "plándémiu".

Voľba vírusu, spôsob ako bol nasadený a ako to celé bolo z pozadia režírované a výtečne medializované a ako boli už vopred pripravené riešenia tejto umelo vyvolanej krízy, to všetko bolo tak zorganizované, aby sa z toho kráľovsky obohatila skupina miliardárov.

A ako hovorí Fife, tak účet, ktorý bol za to vystavený, musíme zaplatiť my všetci. Zatiaľ čo táto naplánovaná pandémia vyvolala obrovskú finančnú a ekonomickú krízu, tak jej inciátori na nej zarábajú miliardy.

Bruce Fife:

„Čo nám vykladajú o korona pandémii je nezmysel a je to nesmierne klamstvo.

V mojej publikácii informujem o tom, ako miliardárska elita dostala vlády a predstaviteľov zdravotníctva k tomu, aby akceptovali pandémiu a vyhlasovali nezmyselné opatrenia údajne preto, aby sa tak zastavilo šírenie Covidu.

V mojej publikácii rozoberám ich rafinovaný plán, s ktorým chcú z nás vytĺcť maximálny profit. Je nepopierateľným faktom, že ich naplánovaná agenda nám berie slobodu a im prináša zisk. A neverte, že toto je posledná globálna kríza, s ktorou sme konfrontovaní – je to len začiatok, prídu ďalšie, ak to pripustíme."

Fife je autorom viac ako 20 kníh z oblasti medicíny a je prezidentom Coconut Research Center.