Brat šéfa ICC v Haagu, ktorý vydal zatykač na prezidenta Putina je nebezpečný kriminálny pedofil

21.03.2023 21:43

Medzinárodný trestný súd (ICC) vydal 17. marca oficiálne tlačové vyhlásenie, v ktorom informoval o dvoch zatykačoch na ruského prezidenta Vladimira Putina a ruskú komisárku pre práva detí Mariu Ľvovú-Belovú.

V spise o vznesení obvinenia sa uvádza, že obaja vyššie uvedení sú „údajne zodpovední za vojnový zločin nezákonnej deportácie obyvateľstva (detí) z okupovaných území Ukrajiny do Ruskej federácie“. 

Zatykač podpísal hlavný prokurátor Medzinárodného trestného súdu Karim Asad Ahmad Khan, moslimský Brit s pakistanskými koreňmi.

 

Len o deň neskôr internetový podnikateľ, Nemec Kim Dotcom uverejnil prostredníctvom svojho Twitter kanála neobyčajne pikantné detaily z rodinného prostredia a zo súkromného života hlavného prokurátora ICC Karima Asada Ahmada Khana, o ktorých ten nikde nehovorí.

 

Kim žije na Novom Zélande a je o.i. zakladateľom Sharehoster-Dienste Megaupload. Mnohí v ňom vidia istým spôsobom odvážneho „internetového bojovníka  za slobodu“.

 

USA justícia ho ale pokladá za nebezpečného kriminálnika a bol v krajine „neobmedzenej slobody“ odsúdený za neprítomnosti na 20 rokov väzenia a dlhšiu dobu mu hrozilo vydanie do USA, čomu napokon zabránili jeho skvelí právnici.

Z toho dôvodu je pochopiteľné, že jeho sympatie platia skôr Rusku a Putinovi, ako USA a západnej justícii.

 

Ako uviedol Kim Dotcom, tak právnik a prokurátor Khan, ktorý sa vraj zaujíma najmä o práva ukrajinských detí, je bratom odsúdeného pedofila.

Je jeho „starosť o práva detí“ len pokrytecká?

 

Zistilo sa, že brat „obžalobcu Putina“, bývalý konzervatívny poslanec za stranu britských konzervatívcov, v roku 2008 sexuálne obťažoval maloletú.

 

Kim Dotcom uviedol aj to, že brat šéfa ICC Imran Ahmad Khan bol len nedávno prepustený z väzenia, a to vo februári 2023 po tom, čo bol v máji 2022 uväznený na 18 mesiacov. Dôvodom bolo to, že Imran Ahmad Khan bol v roku 2008 uznaný vinným zo sexuálneho zneužitia tínedžerky.

 

Bývalého britského poslanca konzervatívcov odsúdili za sexuálne napadnutie neplnoletého tínedžera po večierku v roku 2008. Súd zistil o. i. nasledovné:

 

„(...) že pred zneužitím dievčaťa prejavil značnú mieru brutality tým, že po party vytiahol svoju obeť po schodoch v dome, kde sa party konala, hodil ju na posteľ, potom prinútil tínedžerku vypiť gin s tonikom a prv ako prišlo k sexuálnemu násiliu, tak si musela pozrieť porno."  

 

Prečo ale mohol ostať po oznámení rozsudku ešte 14 rokov na slobode, to je tajomstvo britskej justície a je možné, že to je aj tajomstvo jeho brata hlavného prokurátora v Haagu, ktorý by chcel dostať do väzenia Vladimíra Putina.

Prečo sa ale už dávno nesnaží o to isté v prípade exprezidenta USA, Busha, aj to ostáva jeho tajomstvom.