Boris Johnson musel priznať: Na britských JIS-kách leží 90 percent očkovaných!

31.12.2021 23:58

Tým britský premiér ale zároveň prezradil aj to, čo nevyslovil – je to priam katastrofálna bilancia neefektívnej ochrany vakcín proti korone.

Vo Veľkej Británii platili cez Vianoce len minimálne korona opatrenia a ako vyhlásil krátko pred koncom roka Sajid Javid minister zdravotníctva ostane to tak aj na Silvestra.

Je veľmi pravdepodobné, že to bola reakcia na naliehavé „odporúčanie“ juhoafrickej lekárky Angelique Coetzee, ktoré dala Britom (a tým aj všetkým ostatným Európanom) vo svojom rozsiahlom odbornom príspevku v Daily Mail, uverejnenom už 30. novembra 2021.

Okrem iného tam uviedla, že ochorenie na Omikron má veľmi ľahký priebeh a že sa na tento vírus neumiera a vyslovila aj rozhorčenie nad tým, že Briti z neho robia to, čím vôbec nie je – smrtonosnú katastrofu. Zo svojich pacientov, ktorí mali Omikron ani jedneho nemusela poslať do nemocnice. Všetkých vyliečila sama a nikto nebol dlhšie chorý ako 5 dní. Pdobné skúsenosti mali aj ostatní jej kolegovia (uverejnil som o jej výpovediach článok v HS 24. decembra).

Napriek tomu napr. v Nemecku i v Rakúsku šíria z Omikronu systémoví virológovia a vládni politici a ich médiá strach a paniku a sprísňujú opatrenia.

Tento trend dokonca ešte viac stupňujú, a to napriek tomu, že britská tlač už oznámila viackrát, že počet Omikron infekcií síce veľmi stúpal, ale priebehy ochorenia boli spravidla ľahké a len zriedkavo smrteľné.