Boli to ľavicoví extrémisti? Kostol v Lipsku zhanobený a takmer zničený požiarom!

27.10.2022 23:15

Nemusím pripomínať, že ľavica a najmä jej extrémisti neznášajú bielu rasu a ani jej kresťanskú kultúru. V mestskej časti Lipska, v Sellerhausene takmer vyhorel evanjelický kostol Emmauskirche.

V utorok v noci do nej vnikli zatiaľ neznámi pachatelia, ako oznámila miestna polícia a ako o tom informovali noviny Leipziger Volkszeitung.

To, že pachateľom išlo výlučne o zhanobenie kostola svedčí to, že ho spustošili, pričom povylamovali početné skrinky a vitríny a ich obsah porozhadzovali vo vnútri kostola, všetky predmety, ktoré boli na oltári pozhadzovali na zem a naviac oltár zneuctili ešte tým, že ho ohádzali vlastnými exkrementami.

Pred odchodom zo zneucteného kostola ho ešte podpálili. Oheň sa ale našťastie len nedostatočne rozhorel a po krátkom čase sám zhasol.

Kto bližšie pozná plány a zámery extrémnych radikálnych ľavičiarov v Európe, ten vie, že hlásajú okrem iného aj to, že je to cirkev, ktorá je najdôležitejším fundamentom kresťansko-bielej Európy a preto ju treba rozbíjať. Podľa nich sa nacionalizmus v Európe opiera predovšetkým o kresťanskú cirkev a je s ňou prepojený.

Nie je to teraz po prvý raz, že prišlo k vlámaniu sa do nejakého kostola v Lipsku (deje sa to ale aj v iných nemeckých mestách). Polícia sa bližšie nevyjadruje, kto konkrétne za nimi stojí a nešpecifikuje pachateľov. Hovorí len toľko,  že ide o politické prípadne religiózne motívy. Aj to stačí, aby sme sa vedeli domyslieť kto potom sú pachatelia.

Začiatkom januára minulého roku sa udialo niečo podobné v kostole Lukaskirche v lipskej štvrti Volkmarsdorf. V súvislosti s týmto útokom na európske kresťanstvo sa o niečo neskôr objavilo anonymné priznanie tohto činu na ľavicovo-radikálnom portále pod titulom „Das war für Moria – Zertrümmert christlich-weiße Europa“ -  „To bolo za Moriu – rozbite kresťansko-bielu Europu.“

A toto rozbitie už prebieha a jeho dokončenie sa blíži – veď my sami tomu veľmi napomáhame!