Blížiace sa EÚ voľby – posledná šanca ako prekaziť Macrona a jeho „novú" Európu

11.03.2019 23:15

Medzičasom už musí takmer každý vedieť, že neznámy a bezvýznamný Macron nevyletel na oblohu len tak z ničoho nič a z vlastenj sily, ako bájny vták fénix z popola. Pri jeho zrode, zrode nového dynamického „záchrancu“ Európy stáli veľmi vplyvní pôrodní asistenti. Ľudia z vysokých finančných a politických kruhov, ktorí do neho cielene investovali a ako každý dobrý investor, tak aj oni majú veľké očakávanie od svojej investície.

A Macron, ktorý dosiaľ pre nich splnil len jedno očakávanie, a to bolo prekazenie zmocnenia sa moci ženy, ktorá má podobnú predstavu o budúcnosti Európy, ako ju mal aj Charles de Gaulle, a to je Marine Le Pen.

Pre Macrona sa blíži deň, keď musí svojím investorom začať splácať ich investíciu, a to aj s očakávaným tučným ziskom.  

Jeho agresívny návrh na reformu EÚ, ktorá by priniesla bruselským byrokratom ešte viac moci, zatiaľ nenašiel priaznivú odozvu u väčšiny EÚ členov. To sa nepáči jeho „ochrancom“ a tí na neho vyvíjajú masívny tlak, a to práve teraz, keď mu jeho plány rozbíjajú žlté vesty. Pod týmto tlakom ale Macron, ktorý sa spočiatku zdal suverénnym vo všetkom, kopí chybu na chybu, a to neuniká pozornosti európskych voličov a mnohí z nich už prehliadli jeho skutočné zámery, ktoré sa ukrývajú v jeho slovách o tom, že chce pre Európu ešte viac demokracie.

On ju totiž chce celkom odstrániť. Jeho „skvelá“ vízia novej Európy, nie je nič iné, ako vytvorenie jednotného európskeho štátu s názvom Spojené Štáty Európske, kde budú eliminované veľmi rýchlo vhodnými zákonmi jednotlivé etniká a zrušené národné parlamenty a kde spoluurčovanie a spolurozhodovanie občanov prestane existovať.

To všetko pôjde veľmi rýchlo, pretože masová migrácia, ktorú spustila Merkel, priniesla zničujúci multikulturalizmus, ktorý premieša národy Európy a vládcovia Európy budú  mať s homogénnou masou ľahkú prácu pri jej manipulovaní a ovládaní. Noví, už takto „zmutovaní“ ľudia budú už vykorenení zo svojho pôvodu a zo svojej národnej identity a budú fungovať len ako zombi bez vlastnej vôle.

Rodiaca sa novodobá diktatúra v Európe sa už teraz  drsne a otvorene prejavuje v tom, ako sa Brusel stavia voči Maďarsku a Orbánovi, keď obhajujú a presadzujú vlastné národné záujmy. Niet v tom ani štipka demokracie, ale len diktát a vyhrážky.

Takú Európu nechceme a nesmieme pripustiť!