BionTech a Pfizer sa prekalkulovali. Ich zisky extrémne klesajú. Ľudia už odmietajú ich vakcínovú „otravu“

17.10.2023 15:01

Boom korona vakcín sa končí skôr ako celosvetove sa naplno začal, a neobyčajne slabý dopyt po nich extrémne zaťažuje mainzskú  farmaceutickú spoločnosť. Ako sa ukazuje, tak bude sa redukovať aj počet jej zamestnancov. Svojich pôvodných cieľov sa musí vzdať aj jej partner, americká spoločnosť Pfizer. Vakcínoví globalisti – medzi nimi aj Bill Gates – nezrabnú do svojich bezodných vrecák to, s čím si boli absolútne istí.

 

Je to veľký neúspech pre BionTech, ako to muselo priznať aj vedenie firmy.

 

Biotechnologická spoločnosť BionTech so sídlom v Mainzi pociťuje veľký pokles dopytu po korónových vakcínach a to oveľa viac, než sa očakávalo. Lepšie povedané, ako sa vôbec neočakávalo, pretože ešte pred necelým rokom sa v médiách písalo o jej ďalších skvelých perspektívach a úspechoch.

 

Po tom, čo americký partner Pfizer pred pár dňami oznámil drastické zníženie svojich cieľov v oblasti predaja a zisku a miliardových odpisov, tak BionTech skúma aj dopady na svoje ďalšie podnikanie, hoci ešte pre niekoľkými mesiacmi euforicky propagoval svoje nové produkty.

 

Za tretí štvrťrok preto táto spoločnosť v Mainzi, hlavnom meste Porýnia-Falcka, očakáva odpisy až 900 miliónov eur, ako oznámil hovorca BionTechu. To zodpovedá polovici podielu na hrubom zisku z dohody so spoločnosťou Pfizer.

 

Ľudia nielen v Európe, ale aj v USA a inde precitli a už rázne odmietajú pochybné vakcíny mRNA, ktoré spôsobili množstvo utrpenia a zdravotných škôd i prípadov nečakaných úmrtí aj mladých a vytrénovaných ľudí, ako aj špičkových športovcov.