Biológ Dr. Kirchner dokazuje: Vakcína BioNTech je masívne kontaminovaná s DNA! Každé očkovanie je preto nezákonné!

28.09.2023 15:06

Kontaminácia DNA vo vakcíne mRNA predstavuje veľmi vážny problém. Až keď narastal tlak kritických a nesystémových expertov, ktorí  publikovali mnoho odborných článkov poukazujúcich na nedostatočné preskúmanie tejto problematiky, tak konečne prišla na verejnosť testovacia správa EMA o schválení vakcíny BioNTech, ktorá pripúšťa, že je kontaminovaná s DNA. 

 

Ale presný rozmer týchto nebezpečných nečistôt však nebol špecifikovaný. Z toho možno právom usudzovať, že bol utajený, lebo je extrémne veľký!

 

A skutočne je to tak:

Renomované laboratórium, ktoré skúmalo nemecké šarže tejto vakcíny, tak zistilo vysokú úroveň kontaminácie s DNA. Účinky na organizmus ešte nie sú úplne pochopené, ale existuje možnosť, že cudzorodá DNA sa môže integrovať do ľudskej DNA a spôsobiť tak riskantné a či dokonca mimoriadne nebezpečné genetické zmeny.

 

To môže viesť napríklad aj k aktivácii rakovinových génov.

 

Navyše, kúsky DNA môžu byť aj aktívne mimo bunkového jadra a produkovať spike proteín, a to dokonca možno aj na celý život. Dlhodobé účinky sú stále neznáme a je potrebné ich vedecky preskúmať.

 

 

Biológ Dr. Kirchner nechal v renomovanom laboratóriu preskúmať niekoľko šarží vakcín BioNTech na kontamináciu s DNA. Pre neho výsledky tohto laboratórneho výskumu dokazujú, že táto mRNA vakcína nemala byť nikdy uvedená na trh v Nemecku.

 

„Každé očkovanie touto vakcínou bolo nezákonné,“

povedal vedec.

 

Dr. Jürgen O. Kirchner je biológ a autor knihy „The mRNA Machine“, ktorá vyšla pod jeho pseudonymom David O. Fischer. V nej informuje o detekcii kontaminácie DNA v šaržiach mRNA vakcíny COVID-19 od BioNTech (Comirnaty), ktoré boli uvedené na trh v Nemecku.

 

Zároveň aj osvetľuje riziká, ktoré pre ľudský organizmus predstavuje jeho kontaminácia s DNA.

 

Epoch Times s ním urobil rozhovor po tom, čo 18. septembra sprevádzal predkladateľku petície Susanne Wilschrey („Žiadna zmluva o pandémii s WHO“) k rozhovoru vo Výbore pre petície nemeckého Bundestagu.