Potvrdené: Spolkový úrad kancelárky zavádza a klame verejnosť o atentátoch

04.08.2016 23:05

Hlavným luhárom je jeho šéf, minister Peter Altmaier. Bez vedomia kancelárky ale Altmaier neurobí a nepovie absolútne nič. Ak  klame verejnosť tento pán, tak to robí na príkaz kancelárky, alebo po dohode s ňou. To znamená, že v tomto konkrétnom prípade zavádza a  luhá sama kancelárka. Z toho ju v tejto veci usvedčil  teraz dokonca aj jeden mediálny reprezentant nemeckej mainstream-Presse.  A že je z Bavorska, presnejšie z Mníchova, kde vládne najväčší protivník a kritik Merkelovej – Horst Seehofer – to v súčasnej situácii už neprekvapuje.

Mimochodom, len pred niekoľkými dňami som zaregistroval zaujímavú vetu od neho. Na otázku, či nehodlá kandidovať v budúcich parlamentných voľbách na funkciu kancelára, odpovedal, že ešte o tom nerozmýšľal, ale že nič nie je vylúčené.

Pokračujem v téme blogu. Po atentáte vo Würzburgu prepukla  v Úrade kancelárky kontroverzná debata o tom, ako optimálne podať (inými slovami – ako luhať) verejnosti pôvod  atentátnika a dôvod, pre ktorý masakroval sekerou ľudí a síce povedať to tak, aby nezodpovedná utečenecká politika kancelárky neutrpela ďalšiu ranu. To znamená, že sa skonštruovalo vhodné klamstvo pre verejnosť. Páchateľ preto nesmel byť z radov utečencov a atentát nemal mať islamistické pozadie. Najlepšie a najjednoduchšie bolo vyhlásiť atentátnika za narušeného psychopata.

Devíza znela:

Len žiadne ďalšie znepokojovanie obyvateľstva. Altmaier, ktorý je demagógom a tým, čo vyťahuje z ohňa, ktorý občas spôsobí Merkel, horúce gaštany, spracovával potom v tomto zmysle šéfov nemeckých bezpečnostných úradov. Žiadal od nich, aby pri rozhovoroch s novinármi a inými oficiálnymi zvedavcami tvrdili, že takmer všetky atentáty v Európe nie sú vykonávané utečencami, ale európskymi moslimami, ktorí u nás už dávno žijú.

Niečo také je nielen nehanebné, ale aj nezákonné. Altmaier sa týmto dopustil kriminalizovania nevinných a tým aj diskriminácie. Aby zachránil reputáciu kancelárky a jej katastrofálnej utečeneckej politiky, tak  luhá a obviňuje tých, ktorí sa atentátu nedopustili a pred obyvateľstvom zahmlieva skutočný pôvod a podstatu vražedných teroristických útokov na ľudí.

Na záver ešte táto informácia:

Berlín už vyčlenil na lekárske kontroly a ošetrovanie utečencov v Nemecku jednu miliardu eur.

Veľké množstvo utečencov je psychicky chorých a mnohí z nich trpia na ťažké traumy a depresie. Priznali to viaceré nemocnice a psychiatrické ústavy. To sú teda tí mladí, zdraví, prácechtiví a vysokokvalifikovaní utečenci, ktorí prišli do EÚ, ako klamala Nemcom ešte pred niekoľkými mesiacmi kancelárka. Mám  obrovký súcit so všetkými chorými a psychicky postihnutými utečencami. Ale to všetko mala Merkel vedieť vopred a už minimálne pred troma, štyrmi rokmi sa organizačne na všetko pripraviť.

Spiegel včera uverejnil (a to je „člen“ mainstreamu), že 66 percent Nemcov je nespokojných s utečeneckou politikou kancelárky a jej percentá prudko klesli aj na škále obľúbenosti nemeckých politikov. V priebehu posledných štyroch týždňov až o 12 percent na 47 percent. V tom istom čase Seehofer získal prírastok o 12 percent a dostal sa na 44 percent.

Ak niekto na slovenských blogoch  a v médiách uvádza, že veľká väčšina Nemcov si myslí, že kancelárka nenesie nijakú vinu na teroristických útokoch, tak je to totálny nezmysel. Pravdou je opak! Stačí vyjsť napr. v Kolíne alebo v Mníchove na ulicu a hovoriť s ľuďmi. Prípadne sa stretnúť s dôveryhodným informantom z polície.

Ja túto skúsenosť mám a preto viem, čo si Nemci myslia naozaj.