Bez islamu a bez moslimov by sme sa v Európe veľmi nudili

21.06.2018 23:43

Špičková nemecká politička toto naozaj povedala. Keby to povedala sama za svoju osobu, tak nenamietam nič. Je totiž takmer isté, že jej život obohacujú len moslimovia a preto ich nutne potrebuje, aby sa nenudila.

Povedala to však v plurále, teda aj za mňa, za teba, za vás,…..za nás všetkých. A také niečo je vrcholná nehoráznosť a populistický škandál.

Ja som sa v živote nikdy nenudil a nepotreboval som k tomu moslimov, aby to tak bolo. Nepopieram, že štúdium islamu a osobné stretnutia s inteligentnými a tolerantnými moslimami ma obohatili a dali mi nové poznatky. Ale to isté platí pre mňa aj o židovstve a budhizme a ďalších náboženstvách.

V zmysle jej slov by som potom tiež mohol vyhlásiť, že bez budhistov či Židov by som sa v Európe nudil. Niečo také ale nemá vôbec nijakú logiku a ani opodstatnenie. Nudia sa len hlupáci.

V prípade dotyčnej političky, Katrin Göring-Eckardt strana Zelených, ide o to, že takýmito a podobnými vyhláseniami chce bodovať u Turkov a Arabov s nemeckým občianstvom.

Okrem toho vyhlasuje, že je proti zákazu zahalovania sa moslimiek v Nemecku a tvrdí, že samozrejme patrí islam a moslimovia k Nemecku.

Povedala ako argument aj takú hlúposť, že ak by sa moslimské ženy nesmeli na verejnosti zahaliť, tak by ich mužovia nepúšťali von z domu.

Nepovedala ale, že niečo také je obmedzovanie osobnej slobody a tým trestný čin. A proti tomu treba ostro bojovať.

Ak by niečo také v EÚ urobil muž iného náboženstva svojej žene, tak by ho okamžite odsúdila a pranierovala. V prípade islamu to ale akceptuje.

Tým ale zároveň podporuje tvorbu paralelných spoločností k nemeckej spoločnosti v Nemecku, a tým vytváranie takých spoločností, ktoré sa riadia vlastnými pravidlami a zákonmi v rozpore s nemeckou ústavou.

Táto politička sa v prvom rade zasadzuje za záujmy moslimov v Nemecku a takmer vôbec ju nezaujímajú problémy a starosti etnických Nemcov.

Ak tak robí AfD, tak túto stranu potom označuje za pravicovo extrémistickú. Göring-Eckardt je jednou z političiek, ktoré stranu Zelených vedú a jej názory sú smerodajné pre stranu.

Z jej výpovede o nudení sa bez prítomnosti islamu – z ktorého vychádza aj islamisticky teror – možno ďalej vyvodiť napr. aj to, že nemeckí policajti (ktorí doslova nevedia kde im hlava stojí) by sa veľmi nudili, keby nemuseli ustavične byť pripravení na zasahovanie proti konkrétnemu nebezpečiu, ktoré vychádza z islamistického ohrozenia.

To isté platí pre ženy, ktoré by sa zrejme veľmi nudili, keby sa nemuseli obávať ohrozenia a sexuálnych násilností, ktoré im hrozia zo strany mnohých moslimských utečencov.

Z jej slov vyplýva aj to, že sa nudia napr. aj všetci Poliaci a Maďari a predpokladám aj Slováci, lebo na ich územiach po islame a moslimoch niet takmer ani stopy.

Európa bez islamu a moslimov by bola strašne nudná a streotypná a aj preto nechce zmienená politička zavádzať žiadne obmedzenia pre počet prijímaných utečencov v Európe.

Mohol by som pokračovať vo vyratúvaní ďalších paradoxov, ktoré vyplývajú z výpovede tejto političky, pre ktorú je zrejme najvyšším prínosom pre Európu príchod čo najväčšieho počtu moslimov. Bez nich by sme boli, my Európania, len nudnou a nudiacou sa masou.

A nudné by boli aj naše mestá. Myslím tu na Bordeaux, Paríž, Marseille, Kolín, Berlín,Nice, Düsseldorf a ďalšie,  kde by bez islamu v Európe nepribúdali v čoraz väčšom počte na miestach, kde sa zhromažďuje a kde oslavuje veľký počet ľudí, nechutné a škaredé murované  a kovové zátarasy, aby bránili teroristickým atakom islamistov na veľkých nákladných autách.

Nech teda žije a prekvitá konečne už nenudiaca sa Európa – vďaka islamu!

Nemecká politička nás o tom presvedčila a či predsa len nie?