Berlínsky RKI ako poslušný vykonávateľ želaní Billa Gatesa? Dostáva jeho peniaze

27.01.2022 23:03

To, že nadácia Billa a Melindy Gatesových „podporujú“ miliónovými i miliardovými príspevkami politiku, médiá, či farmáciu je všeobecne známe.

Ale to, že aj výskumné ústavy – a to aj také, ktoré o sebe dôrazne  vyhlasújú, že sú nezávislé, ako napr. nemecký Robert Koch Institut – poberajú od tejto nadácie veľké finančné príspevky, to je verejné tajomstvo. Možno z toho usudzovať, že mu za to pomáhajú realizovať jeho „veľkolepý dobrodinecký“ plán očkovať kompletne celé ľudstvo, a to pravidelne,  a teda neustále.

V prípde RKI sú to viaceré finančné podpory od Gatesa. Tak dostal „nezávislý“ RKI od Gatesa v roku 2019 pre „Vaccine Development“ 253 000 dolárov, a to po dobu 59 mesiacov.

V roku 2021 potom RKI (mimochodm ostro kritizovaný za niektoré pochybné praktiky alternatívnymi médiámi a medzičasom miernejšie už aj mainstreamom) dostal od Gatesa naviac ešte zvláštny „doplatok“ vo výške okolo 500 000 dolárov, určených na záhadný a nič nehovoriaci projekt   „Research and Learning Opportunities“.

Na čo boli tieto peniaze určené naozaj, to ostáva tajomstvom Gatesa a RKI. Pochybné a v podstate nezákonné na tom rozhodne je to, že  spolková inštitúcia, akou RKI je, dostáva veľké peniaze od súkromnej nadácie, pričom zamestnanci štátu majú zakázané prijímať dary a finančné príspevky.