Berlín zachraňuje balkánskych mafiánskych bossov? Dokonca s nasadením policajtov

19.02.2020 23:57

To, čo sa v týchto dňoch deje v Hannoveri nie je možné inak vnímať. Píše o tom „zadivene“ dokonca aj mainstream.

Pred niekoľkými dňami pristalo v Hannoveri na letisku Langenhagen súkromné lietadlo. Bol v ňom ťažko poranený muž z Montenegra. Podľa zdroja, ktorý nechce byť menovaný, bol muž koncom januára viacnásobne postrelený – jeho auto bolo zasiahnuté 20. výstrelmi.

Z letiska bol prevezený s veľkou policajnou eskortou na  Medizinische Hochschule Hannover, kde ho renomovaní špecialisti ošetrujú. Pred izbou, kde leží, sú neustále policajti, nie však preto aby muža strážili, ale aby ho ochraňovali. Aj pred klinikou je niekoľko policajných aut vo dne v noci.

Rôzni ľudia, medzi nimi aj dolnosaskí komunálni politici, sa navzájom zadivene pýtajú, kto je tento pacient a prečo sa mu dostáva toľko výnimočnej starostlivosti a kto to všetko zaplatí?

Zdroj, ktorý nechce byť menovaný vie viac, dokonca aj meno:

Muž, Igor K. je 35 ročný veľký mafiánsky boss a 28. januára sa v blízkosti Podgorice ocitol v aute pod paľbou konkurencie. Utrpel pritom životunebezpečné poranenia, ktoré boli len núdzovo ošetrené. Niekto potom jeho žene odporúčal kliniku v Hannoveri (to je zvláštne – prečo až v ďalekom Hannoveri, keď sú oveľa bližšie k Podgorici rovnako kvalitné nemocnice – je v tom azda prepojenie s vysokou politikou v Berlíne?).

Zdroj tvrdí, že peniaze za jeho ošetrenie Uniklinika v Hannoveri už dostala vopred. Tiež neobvyklé. A neobvyklé je aj to, že jeho manželka býva v hoteli blízko kliniky a tiež je ochraňovaná policajtami.

Aby bol chaos okolo osoby z Podgorice ešte väčší, tak sa odrazu ohlásil lokálnym novinám právnik Lemke-Kuech, ktorý zastupuje  manželku poraneného Suzanu K. a tvrdil, že všetko je omyl a že muž jeho mandantky, ktorý leží v Hannoveri nemá nič spoločné s mafiou a nikdy nebol trestaný a že sa síce tiež volá Igor K. a bol aj postrelený a tiež pri Podgorici, ale že ide len o náhodnú zhodu okolností, keď dvom mužom s rovnakými menami sa stalo to isté.  

Drzé nehanebné klamstvo od Lemke-Kuecha.

Právnik povedal ešte aj to, že Suzana K. mu rozprávala, že jej muž Igor je  bohatý podnikateľ vlastniaci viaceré firmy (aké sú to firmy, k tomu sa právnik nevyjadril) a že atentát na neho si nijako nevie vysvetliť. Klamstvo jedno, klamstvo druhé.

V Nemecku je všetko možné a dovolené – ale nie Nemcom.

A aby bolo zahmlievanie ešte dokonalejšie, keďže nepokoj v meste narastal a začali kolovať najrôznejšie „chýry“, tak sa ohlásil aj dolnosaský minister vnútra  Boris Pistorius SPD a vyhlásil nasledovný nezmysel (klamstvo):

„My sme si ho sem nevzali sami a dotyčný nie je hľadný žiadnym medzinárodným zatýkacím rozkazom a nasadenie veľkého množstva policajtov k nemu (prečo sú aj okolo jeho ženy Suzany, to nevysvetlil) bolo nevyhnutné pre prípadnú ochranu iných osôb, ktoré s vecou nemajú nič spoločné (len ďalšia lož ministra).

Teraz je jednoducho tu a lekári ho musia ošetriť“.

Minister Pistorius mal radšej mlčať, lebo nevysvetlil nič a zjavne len arogantne zahmlieval a pretáčal a naozaj len hlupák nechápe, o čo tu ide.

Mimochodom, ani klinika nechcela nič prezradiť. Jej hovorca povedal len toľko, že lekári sa nepýtajú koho ošetrujú a prečo, ale že si jednoducho len svedomite konajú svoju povinnosť.

Nemecko je jednoducho krajina, kde je všetko v poriadku (presviedčajú národ korektní politici), kde sa nedeje nič zlé a ak sa niekde deje niečo zlé, tak za tým je určite vždy len AfD.