Berlin priznal: Takmer 300 miliónov eur na propagáciu pochybného očkovania

14.03.2022 22:49

Protagonistom perfídneho a nehumánneho plánu dosiahnuť v Nemecku uzákonenie povinnosti všetkých občanov dať sa zaočkovať proti korone vyhovuje veľmi, že sa ľudia v hlave teraz intenzívne zamestnávajú vojnou v Ukrajine a jej dôsledkami na ich život.

Už v nasledovných dňoch sa poslanci Bundestagu majú vyjadriť k návrhu tohto zákona, ktorý v mnohom pripomína  nesvedomité experimentálne medicínske pokusy na ľuďoch, ako boli v istých režimoch realizované.

Napriek tomu to títo protagonisti – medzi nimi v prvom rade minister zdravotníctva Karl Lauterbach – ak aj Bundestag odsúhlasí tento zákon nebudú mať ľahké ho zrealizovať. Proti tomu sa bude stavať viac ako 20 miliónov občanov, ktorí sa dosiaľ odmietli dať očkovať a k nim pribudne mnoho tých, ktorí sa po prvej dávke vakcíny z rôznych dôvodov rozhodli už sa nedať viackrát očkovať.

A to napriek tomu, že štát robil a robí neustále „grandióznu“ očkovaciu kampaň. Na oficiálny parlamentný dotaz AfD poslanca Bundestagu Thomasa Dietza vo februári musela spolková vláda s pravdou von a oznámiť presnú sumu, ktorá bola na to vydaná.

Samozrejme z peňazí daňových poplatníkov a je to neuveriteľne veľká suma:

 

286 096 965 eur k 31. decembru 2021