Berlín: Afgánsky utečenec zavraždil na ulici svoju ženu, matku 6 detí

01.05.2022 23:15

Niečo podobné je  v Nemecku žiaľ už bežnou a či každodennou záležitosťou, len to mainstream zamlčiava a ak aj niečo o takých prípadoch napíše, tak vždy zdôrazní, že sú to takpovediac len zriedkavé výnimky. To je samozrejme klamstvo. A od roku 2015 sú násilné činy zo strany utečencov voči ženám v Nemecku „všadeprítomné“.

V piatok okolo desiatej predpoludním číhal 42 ročný Afgánec na svoju 31 ročnú ženu v blízkosti jedneho Domova utečencov (akých je v Nemecku obrovský počet a neustále pribúdajú ďalšie) v berlínskej štvrti Pankow, kde žila už niekoľko mesiacov aj s deťmi, po tom ako od neho odišla.

Keď ju uvidel, že vyšla z Domova na ulicu, tak ju nič netušiacu prepadol a viackrát jej vrazil do brucha dlhý ostrý nôž. Keď klesla krvácajúc k zemi, tak si na ňu kľakol a matke svojich detí podrezal krk. Prv ako na miesto zločinu prišla polícia a záchranka, tak mladá žena vykrvácala.

Podľa výpovedí pracovníkov Domova sa muž už viackrát svojej žene vyhrážal, že ak sa nevráti k nemu naspäť, že ju zabije.

Tri hodiny po zločine polícia vraha zatkla.