Banda salafistov roky vykrádala v Nemecku kostoly, aby financovala džihád

12.10.2018 19:33

 

Toto očakáva postupne celú Európu pokiaľ budú jej politiku určovať ľudia ako Merkel, Schulz, Macron, Steinmeier a im podobní. A pokiaľ si Schulz, a jemu podobní politici, dovolia nazývať stranu AfD ako „schande für Deutschland“ a tým potom musia byť aj všetci tí Nemci, ktorí ju volia, len hanbou Nemecka.

 

Tých je ale medzičasom už viac ako tých, čo sú za SPD. A podľa nich je najväčšou hanbou krajiny SPD, lebo jej vláda dovoľuje, že sa v Nemecku takmer beztrestne dejú veci, ako aj v tomto prípade.

 

Osem extrémistov-salafistov vykrádalo niekoľko rokov v Nemecku kresťanské kostoly, keď sa po nociach do nich vlamovali. Vykrádali odtiaľ hlavne peniaze a cenné zlaté kultové predmety, ktoré mohli speňažiť a potom tak získané peniaze posielali ISIS bojovníkom do Sýrie, aby odsekávali hlavy kresťanom a znásilňovali ich ženy a dcéry a vraždili ich deti a bojovali proti Asadovi.

Je priam neuveriteľné, že im niečo také zločinecké a náboženstvo znesväcujúce bolo roky možné – v tomto prípade musím použiť dokonca výraz umožnené!

 

S odvolaním sa na nemenovaný zdroj uvediem, že túto bandu bolo možné zatknúť už oveľa skôr.

Je zarážajúce a nepochopiteľné aj to, že kolínsky Landgericht vyniesol hanebne nízke tresty, hoci prokurátor požadoval sedem rokov väzenia. Súd odsúdil mužov vo veku od 28 do 35 rokov len na tresty od dvoch rokov do štyroch rokov. Pritom išlo o ťažké zločiny organizovanej kriminality! A možno takmer s istotou očakávať, že si neodsedia celý trest a že sa veľmi rýchlo dostanú na slobodu a ostanú naďalej v Nemecku.

Salafistická banda vykrádala kostoly najmä v mestách Kolín a Siegen v Severnom Porýní-Vestfálsku.

 

Proces voči tejto zločineckej moslimsko-salafistickej bande sa začal v októbri 2015 a prebiehal za zvýšených bezpečnostných opatrení. To znamená, že počas každého súdneho pojednávania muselo byť nasadených viac ako päťdesiat vybraných policajtov.

Až do vyhlásenia rozsudku bolo potrebných 90 procesných dní. Každý z nich stál do 100 000 eur.

Celý proces so všetkými výdavkmi stál nemeckého daňového poplatníka do 10 miliónov eur. Proces sa ťahal doslova nekonečne a úplne zbytočne dlho. Aj to je zarážajúce a nepochopiteľné.  

 

A takých a podobných pocesov odbieha v Nemecku každý mesiac viacero.  Ale stále ešte málo, lebo ani zďaleka nie všetky zločiny moslimských extrémistov a utečencov sa dostanú až na súd.

 

Ak by sa niečo podobné odohralo napríklad v Saudskej Arábii, kde by banda kresťanov roky vykrádala a znesväcovala mešity, tak nič iné ako trest smrti by ju neočakával. A proces by bol krátky - extrémne krátky!