Banda salafistov roky vykrádala v Nemecku kostoly, aby financovala džihád

31.01.2017 13:03

Toto očakáva postupne celú Európu pokiaľ budú jej politiku určovať ľudia ako Merkel, Hollande, Schulz, Gabriel, Juncker, Steinmeier a im podobní. A pokiaľ si möchtegernesein-Kanzler (rád by som sa stal kancelár) Schulz dovolí nazývať stranu AfD ako „schande für Deutschland“ a teda aj všetkých tých Nemcov, ktorí ju volia a pokiaľ Steinmeier si dovolí o americkom prezidentovi vyhlasovať, že nie je nič iné, ako Hassprediger – kazateľ nenávisti, čo znamená, že viac ako polovica Američanov, ktorí ho volili , sú podporovatelia a šíritelia nenávisti.

Podobne sa títo vraj demokratickí politici vyjadovali aj o Vladimírovi Putinovi. Pokiaľ si Západ myslel, že Clintonová hravo zvíťazí, tak bol Donald len terčom irónie a posmechu. Teraz ale je terčom nenávisti celého skorumpovaného západného politického establišmentu. Siaha totiž na ich zabehané praktiky a ich privilégiá.

A odrazu už nie Putin je cieľom nenávisti týchto ľudí, ale Trump. Ten každodenne negatívne dominuje v západných médiách a už týmto dominantom nie je ruský prezident.

Osem extrémistov-salafistov vykrádalo niekoľko rokov v Nemecku kresťanské kostoly, keď sa po nociach do nich vlamovali. Vykrádali odtiaľ hlavne peniaze a cenné zlaté kultové predmety, ktoré mohli speňažiť a potom tak získané peniaze posielali ISIS bojovníkom do Sýrie, aby odsekávali hlavy kresťanom a znásilňovali ich ženy a dcéry a vraždili ich deti a bojovali proti Asadovi.

Je zarážajúce a nepochopiteľné, že kolínsky Landgericht vyniesol hanebne nízke tresty, hoci prokurátor požadoval sedem rokov väzenia. Súd odsúdil mužov vo veku od 28 do 35 rokov na tresty od dva a pol roka do štyri a pol roka.

Salafistická banda vykrádala kostoly najmä v mestách Kolín a Siegen.

Proces voči tejto zločineckej moslimsko-salafistickej bande sa začal už v októbri 2015 a prebiehal za zvýšených bezpečnostných opatrení. To znamená, že počas každého súdneho pojednávania muselo byť nasadených viac ako päťdesiat vybraných policajtov.

Až do vyhlásenia rozsudku bolo potrebných 90 procesných dní. Každý z nich stál do 100 000 eur. Celý proces so všetkými výdavkami stál nemeckého daňového poplatníka do 10 miliónov eur. A takých a podobných pocesov odbieha v Nemecku každý mesiac celá kopa.  Ale stále ešte málo, lebo nie všetky zločiny moslimských extrémistov a utečencov sa dostanú až na súd.

Ak by sa niečo podobné odohralo napríklad v Saudskej Arábii, kde by banda kresťanov roky vykrádala mešity, tak nič iné ako trest smrti by ju neočakával.