Azylanti znásilňujú! Jeden prípad musela už ukázať aj "provládna" ZDF

11.07.2019 15:34

Dobrý priateľ Cerne sa presadil a v stredu v ZDF v pravidelnom vysielaní XY ungelöst bola po prvý raz odhalená identita azylanta znásilňovateľa: je ním azylant Marokánec.

Bývalý skvelý nemecký krasokorčuliar Rudi Cerne, už dlhú dobu vynikajúci moderátor a žurnalista ZDF, ktorý už roky robi reláciu XY ungelöst, vo svojom vysielaní ukázal prípad, keď odmietnutý azylant z Maroka – ktorého štát nedokázal vyhostiť – sa pred nejakým časom v noci pokúšal znásilniť na pokraji parku v neskorých večerných hodinách mladé dievča.

To nemalo žiadnu šancu – okolie bolo pusté.  Malo však obrovské šťastie, že vo vzdialenosti asi 100 metrov práve išli dve mladé dievčatá domov a začuli jej volanie o pomoc. Boli veľmi odvážne, hoci pritom veľa riskovali a bežali jej na pomoc a podarilo sa im násilníka zahnať.

Celé to spracoval Rudi Cerne a bolo to podrobne ukázané vo vysielaní. Rudi vďaka ti, že si to dokázal presadiť, lebo práve ZDF je známa tým, že „ochraňuje“ Merkel všemožne. Je to len jeden z nespočetných prípadov, keď páchateľom je azylant, a viaceré z nich končia "nielen" znásilnením, ale aj beštiálnym zavraždením znásilnenej ženy.

Už dlhšiu dobu v Nemecku platí:

Sama žena si v meste, ale aj v parkoch a lesíkoch a najmä vo večerných a nočných hodinách už nikdy nemože byť istá, že jej nehrozí nebezpečie stať sa obeťou  násilnosti azylantov.

 
ň
 
J