Azylant z Nigérie obohatil občanov z mesta Donauwörth veľmi svojským spôsobom

17.07.2019 23:03

V septembri 2018 bol v Telepolis uvedený jeden prieskum verejnej mienky, podľa ktorého viac ako polovica Nemcov pokladá migrantov za obohatenie Nemecka. Je však viac ako pravdepodobné, že bol účelovo zmanipulovaný.

Isté je ale to, že politička Zelených  Katrin Göring-Eckardt patrí k tým, ktorí migrantov naozaj pokladajú za obohatenie Nemecka; o.i. vyhlásila:

„Naša krajina sa príchodom migrantov veľmi zmení.“ a „Bez islamu by sme sa v Nemecku veľmi nudili.“

V tomto zmysle mohli viacerí obyvatelia Donauwörthu v stredu minulý týždeň naozaj zažiť, ako sa ich pekné Nemecko mení. 19 ročný africký azylant udieral hrubým dreveným kolom po autách, ktoré boli zaparkované v blízkosti Domova azylantov a ničil ich.

Ochrankári z Domova privolali políciu a tá muža zatkla. Škoda na autách je podľa predbežného hodnotenia 50 000 eur. A ako sa to v podobných prípadoch v Nemecku robí, tak trestný čin azylanta bol prekvalifikovaný na čin psychicky narušeného a muž bol dopravený na psychiatrické oddelenie miestnej nemocnice, kde ho budú liečiť.

To všetko bude samozrejme hradené z peňazí daňových poplatníkov. A na to má Nemecko už aj vyhradenú špeciálnu rubriku s názvom:

Životné riziká zmeneného Nemecka v dôsledku príchodu azylantov.

Z tejto rubriky sa v prípade potreby potom čerpajú financie v neohraničenom množstve.

Ale nemalá časť dôchodcov, ktorá z dôchodku sotva môže prežiť, putuje deň čo deň ulicami niekoľko hodín a zbiera po odpadových košoch prázdne zálohované fľaše za 25 centov. 

Pre nich štát nevyhradil žiadnu špeciálnu rubriku.

A Merkel cynicky len opakuje:

„Nám všetkým v Nemecku sa žije dobre.“

 

Tu si možno pozrieť 19 ročného azylanta z Nigérie v jeho „akcii“

 https://www.youtube.com/watch?v=mJ__Cc3u2Aw