Austrálski politici zaviedli brutálne ostrý korana-„fašistoidný“ režim. Kto nasleduje?

27.07.2021 22:21

A to napriek tomu, že podľa oficiálnej štatistiky sa hodnoty incidencie pohybujú medzi 7 až 9. Austrálska vláda úplne neopodstatnene a v rozpore s platnými zákonmi trestá občanov piatich najväčších austrálskych miest ďalším lockdownom. To znamená, že viac ako polovica obyvateľstva Austrálie – 14 miliónov – je tým postihnutá. Čo malo pôvodne trvať len niekoľko dní, to bolo znova a znova predlžované.

Občania Austrálie ale napokon stratili svoju príslovečnú trpezlivosť a išli masove demonštrovať do ulíc za to, aby sa patologické šialenstvo lockdownov ukončilo, ktoré znamená o.i. početných katastrofálnych následkov aj to, že desaťtisíce Austrálčanov už stratili svoju existenciu a pribúdajú k nim ďalší!

V miliónových mestách Sydney, Perth, Melbourne, Brisbane a Adelaide prišlo k veľkým protestom. Protestovali ale pokojne a mierovo ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev.

V Sydney napriek tomu prišlo k brutálnej eskalácii zo strany polície voči demonštrujúcim. Mnohí regionálni politici sa doslova predbiehajú vo vyhlasovaní nenávistných a štvavých komentárov, ktorými chcú demonštrujúcich stigmatizovať (paralela k stigmatizovaniu Židov v nacistickom Nemecku) a protesty tak kriminalizovať.

Austrálčania už celú „večnosť“ sú pozbavení slobody a v tejto situácii niektorí politici ešte viac obyvateľstvo štvú a rozoštvávajú jednych proti druhým a očkovaným „odporúčajú“, aby prestali zdraviť a kontaktovať svojich neočkovaných susedov.

Príde to tak ďaleko, že ich budú vyzývať k tomu, aby ich aj telesne atakovali? Vylúčiť to v žiadnom prípade nemožno.

V tejto surovej brutálnej, globálne-neľudskej spoločnosti trhového a bezuzdne zrýchlujúceho turbokapitalizmu je aj niečo také pravdepodobné.

Korona je preto „požehnaním“ pre štáty, ktoré si nárokujú na „svetovládu“ -  dala im do rúk moc kráľov a cisárov, ktorí môžu so svojimi „poddanými“ robiť fakticky čokoľvek.

Nemčina má na to veľmi výstižné slovo Leibeigene – to v stredoveku vyjadrovalo skutočnosť, že poddaný patril svojmu pánovi aj celým telom. A teraz novodobí páni prehlasujú, že naše telo svojím spôsobom patrí im a keď vydajú rozkaz, tak si musíme nechať do neho hoci napríklad aj pichať a vstrekovať niečo čo nechceme.

Naše racionálne argumenty, prečo to nechceme, sú všemožne zosmiešňované a diskvalifikované, ako napríklad aj v prípade mnou už viackrát citovaného, renomovaného nemeckého profesora virológie Sucharita Bhaktiho.