Arcibiskup Vigano v liste Trumpovi varuje pred globálnym sprisahaním proti Bohu a ľudstvu

06.11.2020 23:43

Carlo Maria Vigano adresoval krátko pred voľbami v USA list prezidentovi Trumpovi (ktorého si mimoriadne cení), kde mu píše o diabolskom globálnom pláne názvu Great Reset.

Uvádza vo svojom liste, že „globálna elita“ vo svojom pláne pripravuje „zotročenie“ celého ľudstva a že realizácia takého plánu sa už čoskoro začne. Má spoľahlivé informácie.

Arcibiskup Vigano o.i. píše:

„Každodenne budeme cítiť, ako sa množia útoky tých, ktorí chcú zničiť samotné základy a tradície našej spoločnosti  - prirodzenú rodinu, rešpekt pred ľudským životom, lásku k vlasti a našu slobodu.

Sme svedkami toho, ako prezidenti štátov a náboženskí hodnostári západnej kultúry podporujú jej samovraždu i samovraždu jej kresťanskej duše.

Súčasne sú elementárne práva občanov a veriacich v mene korony zrušené, pričom sa to čoraz viac zneužíva ako nástroj neľudského tyranstva, ktoré nemá nijakú tvár.“

Taliansky arcibiskup ďalej píše, že vo viacerých štátoch bol Great Reset už odsúhlasený a je už aj finančne zabezpečený.

V iných štátoch je zatiaľ v počiatočnom štádiu. Podľa neho stoja za zradnými prezidentami a za zradnými premiérmi štátov, ktorí sú realizátormi tohto diabolského projektu, mocné a absolútne bezohľadné osobnosti, ktoré financujú Svetové hospodárske fórum a Event 201.