Arabské veľkoklany v Duisburgu hrozia polícii zbraňami! Občianska vojna?

03.07.2020 23:32

O tom v nemeckom Bundestagu nepovedia vládne strany ani slovíčko. O údajne mimoriadne nebezečnom pravicovom extrémizme, ktorý vraj ohrozuje demokraciu v Nemecku, je tam reč pri každej „vhodnej“ príležitosti.

Len pred niekoľkými dňami dostali regionálne noviny General-Anzeiger od nemenovaného informátora, ktorý mohol nahliadnuť do vyšetrovacích spisov polície v Duisburgu, veľmi pozoruhodný Email.

Tento Email bol poslaný 22. mája Policajnému Prezídiu v Duisburgu – a znel nasledovne:

„Týka sa: Alahu Akbar

Duisburg-Marxloh patrí nám. Zakazujeme všetkým nevercom, aby vstupovali do tejto časti mesta. Všetkých policajtov a žurnalistov, ale aj všetkých ostatných nevercov, ktorí by sem prišli, postrieľame. U nás vládne radikálna šária – máme 2000 samopalov a dostatok munície z Turecka.

Alahu Akbar – zabíjajte všetkých neveriacich.“

Ak toto nie je oficiálnym vyhlásením občianskej vojny (tí, ktorí túto správu zaslali polícii majú z veľkej časti nemecké občianstvo), tak potom treba zaviesť novú definíciu toho, čo je občianska vojna.

Napriek tomu kancelárka a jej „pomocníci“ k tomu ani len nemukli. Namiesto toho hovoria neustále len o nebezpečí pre štát, ktoré vraj hrozí len od pravicových extrémistov a od AfD.

A to verne a poslušne opakujú aj všetky provládne mainstramové médiá.

Nebezpečné a kriminálne moslimské klany v Duisburgu majú podľa oficiálnych informácií do 3 000 členov.

A takéto klany sú vo všetkých nemeckých veľkomestách – napr. v Berlíne, Frankfurte, Kolíne, Stuttgarte, Mannheime,......a ak sa k tomu ešte pripočíta tzv. Partyscéna ( ktorá nedávno v Stuttgarte mlátila policajtov železnými tyčami, ako som o tom písal), ktorá je tiež vo všetkých veľkomestách, tak Nemecko očakáva skutočne „skvelá“ budúcnosť.

„Zaradí“ sa do nej aj naše Slovensko?