Arabské hordy poľujú na ženy v Berlíne: 18 ročná mladá žena bola ich obeťou

11.07.2018 22:56

Len polícia zachránila mladý berlínsky pár pred najhorším. Udalosť sa odohrala v Berlíne- Schönebergu 8. júla: 18 ročné dievča a jej 23 ročný partner navštívili neskoro večer Fastfood-Restaurant na Hardenbergplatzi. Už zakrátko začala mladú ženu slovne sexuálne obťažovať dotieravá skupina Arabov. Žena ich rázne žiadala, aby s tým prestali. Pridal sa k nej aj jej partner a hrozilo, že situácia bude eskalovať. Z toho dôvodu pár radšej z reštaurácie rýchlo odišiel a ponáhľal sa smerom k Wittenbergplatzu.

Keď ale zbadali, že skupina Arabov sa vydala za nimi, tak sa dali na útek. Ako neskôr oznámila polícia, tak arabská banda ich dobehla na okraji Wittenbergplatzu pri jednom Imbisse. Tam ich začali udierať hlava-nehlava fľaškami a stoličkami, ktoré patrili Imbissu. Jednu fľašu rozbili na hlave dievčaťa, ktoré v bezvedomí kleslo k zemi.

Podľa policajnej správy sa medzičasom k bande pridali ďalší Arabi a bolo ich už okolo tridsať. V poslednej chvíli, keď obom – žene i mužovi - hrozilo to najhoršie, prišla polícia, ktorú niekto privolal. Arabská banda sa rozutekala a policajtom sa podarilo zatknúť len troch Arabov – dvoch 23 ročných a jedného 17 ročného.

Ale po zistení ich osobných údajov, ich policajti opäť prepustili na slobodu. A tak môžu opäť beztrestne v berlínskych uliciach robiť pohon na ženy.

Mladú ženu museli ošetriť v nmocnici. V podstate, za daných okolností,ale môže byť rada, že utrpela „len“ zranenie a že nebola znásilnená. Také sú pomery v dnešnom  Nemecku.