Ansage.org: Dohoda vládnych strán o migrácii je vystavením úmrtného listu pre Nemecko

30.11.2021 23:22

Všetko prichádza v Nemecku presne tak, ako sa to dalo predvídať a ako to prísť aj muselo. V Nemecku sa musí každá katastrofa odohrať v maximálnej miere a musí byť „vychutnaná až do poslednej trpkej kvapky“, kým sa väčšina obyvateľstva prebudí z hlbokého spánku. 

V tomto prípade príde však takéto prebudenie už veľmi neskoro a nič nezmení. Nemci si opäť zvolili vládu, ktorá bude ešte diktátorskejšia, ako vláda Merkel.

Kto v Nemecku dúfal a či dokonca bol presvedčený, že po ukončení vlády „diktátorky“ Merkel, ktorá v roku 2015 umožnila nekotrolovanú masovú migraciu do Nemecka, a tým do EÚ, sa skončil tento akt rozkladu štátu i nemeckého národa, musí byť teraz trpko sklamaný. 

Nová vládna koalícia pod vedením budúceho kancelára Olafa Scholza totiž vôbec nezamýšľa zabrzdiť príliv migrantov, medzi nimi mnoho takých, ktorí vôbec nepomýšľajú na integráciu, ale sa hneď začlenia do paralelných sppoločností Nemecka, kde vládnu iné zákony, ako v dosiaľ ešte majoritnej spoločnosti domácich občanov.

Nová koalícia v Berlíne migráciu urýchli a zintenzívni – to bola v rámci predkoaličných rokovani imperatívna požiadavka  a  dôležitá podmienka pre vytvorenie koalície, ktorú požadovali Zelení.

To, čo Merkel presadila protiústavne – otvorenie hraníc, takpovediac pre všetkých, ktorí sa vydávali za utečencov – to nová nemecká vláda bude robiť podľa upravenej ústavy.

Ako cituje Bildzeitung z koaličnej zmluvy novej nemeckej vlády, tak dokonca aj budúci ilegálni prišelci budú mať nárok na potrebné lekárske ošetrenie a liečenie, a to aj vtedy, ak nebudú mať žiadne osobné dokumenty.

A to, ako aj všetko ďalšie, čo s tým súvisí, je pre Ansage.org – a pre mňa tiež – vyjadrené symbolicky, ale o to výstižnejšie, jedno skutočné vystavenie úmrtného listu pre Nemecko.