Ani nemeckým policajtom očkovanie veľmi „nevonia“ – preto mnohí sympatizujú s demonštrantmi

30.12.2021 23:28

Od mužov zákona, policajtov v Nemecku, by sa dalo očakávať, že sú už všetci dávno zaočkovaní. A o to viac by sa to dalo očkávať, že sú zaočkovaní, lebo predsa sú zamestnanci toho štátu, ktorý robí sústavnú očkovaciu propagandu všetkými možnými prostriedkmi, ktoré má k dispozícii.

Na veľké prekvapenie to ale tak nie je a medzi nemeckými policajtami je veľké množstvo takých, ktorí očkovanie odmietajú a musia to priznať dokonca aj oficiálne informačné zdroje, ako napr. Ministerstvo vnútra Severného Porýnia-Vestfálska. To tvrdí, že v tejto spolkovej krajine je viac ako 90 percent policajtov zaočkovaných.

Najmenej zaočkovaných policajtov je v Sasku. Tam až 30 percent policajtov nedôveruje korona  vakcínam.

A že je to práve „odbojné“ Sasko, to pre mňa nie je nijakým prekvapením. Len nedávno - 5. decembra - bol v HS publikovaný môj článok: 

Je Roland Wöller saský minister vnútra tajným spojencom odporcov očkovania a korona opatrení?

V ňom som sa zmienil aj o tom, že systémové médiá ministra kritizujú za to, že jeho policajti sa voči korona demonštrantom správajú príliš zhovievao a pasívne.

A práve tento fakt korešponduje s tým, že veľká časť saských policajtov odmieta očkovanie, a tí pochopiteľne schvaľujú demonštrácie proti korona opatreniam. Hoci tak robia len mlčky, ale svojím prístupom k demonštrujúcim to jasne dávajú najavo.

Ešte dodám, že vo všetkých spolkových krajinách východného Nemecka je nižší počet zaočkovaných policajtov ako v krajinách na západe Nemecka.

Mimochodom, štatistiky – ako je všeobecne známe – sa často v prípade potreby aj „skrášľujú“. Osobne som si istý, že aj v tomto prípade boli „skrášlené“ a že je podstatne vyššie percento nezaočkovaných policajtov v Nemecku, ako to priznávajú oficiálne informačné zdroje.