analýza

13.05.2020 15:25

https://www.journalistenwatch.com/2020/05/11/mehr-selbstmorde-corona/

 

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/das-corona-papier-bmi-mitarbeiter-enthuellt-in-86-seitiger-analyse-corona-fehlalarm-schaeden-durch-lockdown-gravierender-als-durch-das-virus-selbst-a3236295.html?utm_source=Meistgelesen&utm_medium=InternalLink&utm_campaign=ETD

BMI-Mitarbeiter enthüllt in 86-seitiger Analyse Corona-„Fehlalarm“: Schäden durch Lockdown gravierender als durch das Virus selbst    

Analýza z ministerstva v De: Škody Lockdownu oveľa väčšie ako  korona škody

Analýza z nemeckého ministerstva: Škody Lockdownu sú oveľa väčšie ako  korona škody

 

Analýza škôd, ktora bola urobená na 86. stranách pracovníkom nemeckého Ministerstva vnútra uvádza, že už teraz sú škody korona-opatrení väčšie ako úžitok z týchto opatrení. Vláda v Berlíne už oznámila, že správa dotyčného nebol autorizovaná a že je len jeho súkromnou mienkou. Medzičasom bol muž poslaný na nútenú „dovolenku“.

Väčšina mainstream médíí i politikov verejnosť stále zasypávajú negat=ivnymi správami o korone a často spomínajú, že musíme byť pripravení j na ďalšiu lnu korony. Napr. nemecký minister zdravotníctv Spahn viackrát hovoril, že teraz vládne Ruhe vor dem Sturm, myslel tým, že momentĺne máme pokoj pred búrkou, ktorá sa chystá.

Ale analýza „prepusteného“ odzrkadluje celkm inú súčasnú situáciu. Výsledok jeho analýzy je jednoznačný: „Vyhlásenie poplachu a alarmu v dôsledku Covidu-19 bolo nehzmyelne prehnané a zbytočné. Narobilo ovela viac škôd ako osohu.“

Z toho vyplýva, že všetko opatrenia by mali byť okamžite zrušené, aby sa ďalšie škody u obyvateľstva nezvyšovali.

Záver analýzy doslovne konštatuje:

„Pozorované dôsledky Covidu-19 nepoukazujú v nmičom dostatočne – vo vzťahu k zdravotnému stavu celej spoločnosti- že bolo nutné presdzovať všetky oipatrnai. Vyvolaný alarm bol zbytočný. Nový vírus nepredstavoval pre obyvateľstvo v žiadnom čase nebezpečie, ktoré by závažne prevyšovalo normálnu mieru.“

selbst    Ďalej analýza uvádza, že v dôsledku korona-opatrení zomrelo v &nemcku oveľa viac ludí ako na Covid-19. Analýza menuje viaceré dôvody. Jeden z nich – odsunutie operácií m,nohých pacientov v kritickom stave. Krátkodobo tak v Nemecku zomrelo 5 000 ľudí a dlhodobo to bude okolo 125 000 úmrtí. Okrem toho zomrelo asi 3 500 ľudí v domovoch dôchodcov a domoch opatrovateľskej služby.

Anlýza rotzoberá aj poškodenie mnohých systémrelvanzných štrukúr, ktoré v dôsleku opatrní nemohli byť spoľahlivo a v celom rozshu prevádzkovné – čo spôsobilo bveľké finančné straty.

Fatom ostáva, že nemecký štát konal unáhlenen a nepremyslene (samozrejme, že mnohé iné štáty tiež),

Štát mal obveľa skôr vypracovať podrobnú analýzu škôd v sôsledku &Covidu-19 a zároveň aj analýzu možných opatrení, nevyhnutných k tomu, aby sa zabránilo maximálne možnou mierou škodám v ekonomike a ďalších sektoroch, ako aj škodám a rizikám na zdraví iných skupín občanov, neinfikovných koronou.

Preto štát v tejto kríze nebol schopný robiť vždy správn a optimálne rozhodnutia

A to je teraz dôvodom, že Berlínu hrozí nespčetné množstvo žiadosti o náhradu škôd na základe nesprávnych a chybných rozhodnutí štátu.