Americký Pentagon tvrdí: Putin je v hlave chorý a má na to „dôkaz“

08.02.2015 21:06

Pentagon rozširuje cez korupčné mainstream média pochybnú tézu, že u Vladimíra Putina sa prejavuje  takzvaný Asperger-syndróm. Podľa toho Putin trpí na autistickú poruchu, ktorá ovplyvňuje všetky jeho rozhodnutia

Ako zdroj pre svoju tézu - ktorá má ruského prezident postaviť do takého svetla, že nie je celkom pánom svojich rozhodnutí a že porucha v hlave ich ovplyvňuje -  má Pentagon len video snímky. Aspergerov syndróm je slabšia forma autizmu a prejavuje sa v poruchách komunikácie s inými a v ťažkostiach pri nadväzovaní kontaktov. Informácia o tom bol uverejnená o.i. v americkom preiodiku Today a v britskom The Guardian.

 

Môj komentár:

 

Pentagon mal túto informáciu spracovanú už v roku 2008, ale ju nedal publikovať. Vyčkával však na príhodnú chvílu, aby ju vypustil. Podobne ako v prípade irackej vojny, keď mal pripravenú lživú informáciu o údajných chemických zbraniach Bagdadu, ktoré vraj ohrozovali bezpečnosť USA, na základe ktorej potom Bush vydal rozkaz k vojenskej agresii proti Iraku. Teraz, keď konflikt s Ukrajinou kulminuje, tak Pentagom prilial poriadne olej do ohňa a informuje svet o tom, že Putin nie je normálny, lebo má mozgovú poruchu.

Krátko predtým ako sa kancelárka Merkelová a francúzsky prezident Hollande mali v Moskve stretnúť s prezidentom Putinom, tak Pentagon svoju informáciu vypustil do proamerických médií, ktoré ju devótne a ochotne publikovali. Podľa správy z Pentagonu mal Putin utrpieť poranenie mozgu v dojčenskom veku a toto poranenie viedlo k neurologickým vývojovým poruchám. Demagógovia z Pentagonu tvrdia, že porucha ovplyvňuje všetky jeho rozhodnutia a že sa prejavuje najmä v tom, že má sklon k extrémnej kontrole.

Perfídnosť a zákernosť Pentagonu je aj v tomto prípade očividná a len hlupák môže uveriť takým neserióznym výmyslom, ktoré ak sa neustále opakujú a médiami rozširujú, tak im veľa hlupákov uverí. A, žiaľ, vo svete je čoraz viac z tohto druhu ľudí. Aj v USA sú ale objektívne a racionálne mysliaci ľudia, ktorí nesadnú na lep klamstvám a propgande Pentagonu a Bieleho Domu. Jedným z nich je aj americký psychológ, Stephen Porges z Univerzity North Caroline, ktorý v súvislosti s vyhlásením Pentagonu o Putinovi povedal, že na základe videových záznamov nie je možné robiť žiadne diagnózy.