Americká elita si v Ukrajine už rozdeľuje korisť

18.05.2014 19:22

Syn viceprezidenta USA Bidena, Hunter Biden prevezme vedenie právneho oddelenia najväčšieho ukrajinského plynového koncernu Burisma Holding a tým bude zároveň aj členom predstavenstva koncernu. Burisma Holding už má licenciu na ťažbu zemného plynu a ropy v oblasti Dneper-Doneck, v Karpatoch a v Azovsko-Kubáňskej panve.

Hunter Biden je právnik s výbornými kontaktami k americkému a britskému finančnému svetu a ako syn viceprezidenta, samozrejme aj k vláde USA.

Okrem amerických koncernov zemného plynu a ropy majú o Ukrajinu, ktorá bola obilnou zásobárňou Sovietskeho Zväzu, veľký záujem aj americké agrárne koncerny, ako napr. Cargill, ktorý má už teraz zakúpené obrovké podiely na UkrLanfFarming, ktorá je ôsmym najväčším agrárnym producentom a druhým najväčším producentom vajec na svete. 

Do Ukrajiny zbavenej vplyvu Moskvy a úplne prispôsobenej koristníckym a politickým záujmom USA sa chystajú aj ďalšie veľké americké koncerny ako ExxonMobile a Coca Cola a Rayetheon. A Samozrejme aj veľa rôznych, tzv. dobročinných amerických organizácii.

 

Môj komentár: 

 

Takzvaná prechodná kyjevská vláda je zložená zo superbohatých ukrajinských oligarchov-miliardárov, jedného bývaleho ukrajinského spolupracovníka americkej CIA a z niekoľkých ďalších proamericky zmýšľajúcich bohatých Ukrajincov, ktorí sú bábkami v rukách americkej vlády a ich úloha je zmeniť Ukrajinu a pripraviť ju na to, aby ju Spojené štáty mohli politicky ovládnuť a ekonomicky zotročiť a vykorisťovať. Ako odmenu za svoje služby budú mať zdanlivú moc v Ukrajine a budú si môcť napchávať vrecká ďalšími korupčnými miliónmi dolárov. Taká je skutočná pravda o tom, čo Západ chystá pre Ukrajinu oslobodenú od Rusov. Treba pripomenúť, že predtým, ako prišli v Kyjeve k moci nacisti a ukrajinski proamerickí agenti, sa celé roky nikto zo Západu o Ukrajinu nezaujímal. Až keď dravci začali ňuchať ľahkú korisť, obrátila sa koncentrovaná pozornosť USA smerom na Kyjev.