Aktuálne o skutkoch azylturistov: Pokus o znásilnenie 23 ročnej v Gießene

03.05.2019 21:25

O čom médiá nepíšu: 3. máj, polícia hľadá po ďalšej sexuálnej násilnosti v meste Gießen, ktorá mala svoj začiatok v nočnom autobuse, ktorým cestovala 23 ročná žena do blízkeho Klein-Lindenu, neznámeho azylturistu. 

Na zastávke  „Wetzlarer Straße“ mladá žena vystúpila a s ňou vystúpil aj dosiaľ neznámy násilník. Nejaký čas kráčal za ňou, potom ju dobehol a začal sa jej prihovárať. Keď vytiahla mobil a chcela si privolať pomoc, tak jej ho vytrhol, hodil ju na zem a chcel ju znásilniť. Žena hlasno kričala a v okne blízkeho domu sa objavil jeho obyvateľ a následne páchateľ rýchlo ušiel smerom k Frankfurter Straße.

To je stručný výťah z policajnej správy, kde je ďalej aj opis neznámeho muža:

Muž čiernej plete, vysoký asi 1,60 metra, štíhly, vek 20 plus, čierne krátke vlasy, čierna brada, pravdepodobne Afričan.

Kto bol v tom istom nočnom autobuse z Gießenu do Klein-Lindenu? A kto tiež vystúpil na zastávke „Wetzlarer Straße“? Kto môže podať informácie o podozrievanom mužovi“.

Všetky informácie oznámte kriminálnej polícii v  Gießene  na tel. číslo 0641 – 7006 2555.

 

Nemecko sa stáva – nie, už sa stalo – krajinou kde početní muži cudzích ne(kultúr) naháňajú, prenasledujú a lovia kresťanské ženy, tak ako lovci poľujú na divú zver.