Ako sa z nemeckého právno-demokratického štátu stal štát ľavého smerovania

17.01.2020 23:54

V Nemecku má čoraz viac ľudí dojem, že už nežijú v demokracii, aká bola v časoch kancelárov Brandta, Schmidta, Kohla a že z toho štátu sa už dávnejšie stal nebezpečne „ľavý“ štát, ktorý chce rozbiť tradičnú európsku kultúru.

Dvaja nemeckí autori, publicisti a investigatívni žurnalisti Christian Jung und Torsten Groß po niekoľkých rokoch dôkladného rešeršovania a štúdia rôznych utajovaných dokumentov vydali pred nedávnom publikáciu, kde podrobne opisujú a analyzujú situáciu súčasného Nemecka, ako to vyzerá v skutočnosti za fasádou jeho „demokracie“.

Centrálnym bodom ich výpovedí je dokázanie toho, že z niekdajšieho nemeckého právneho štátu sa stal štát ľavého smerovania.

V ďalšom v skrátenej forme uvediem niektoré ich zistenia, tak ako ich publikovali:

Ľavicovo-extrémistická Antifa je mnohonásobne podporovaná štátom kancelárky Merkel, a to nielen finančne, ale dokonca aj logisticky. To všetko je financované z daní občanov, bez ich vedomia a tiež utajenými kapitálovými transfermi.

„Demokratické“ strany Zelení, Ľavica a SPD (mimochodom renomovaný politik SPD Ralf Stegner už navrhuje spojenie s Ľavicou) podporujú ľavicovo-extrémistické zoskupenia, pripravujúce a realizujúce rôzne akty násilia. Medzičasom podporujú Antifa aj  časti FDP, CDU, CSU.

V Mníchove existuje „skupina“ podliehajúca priamo primátorovi, ktorá zhromažďuje a registruje údaje a informácie o „politicky nekorektných“ osobách.

Takéto „skupiny“ sa postupne vytvárajú aj v ďalších nemeckých mestách.

Ľavicoví aktivisti aktívne prevádzajú do Nemecka množstvo ilegálnych migrantov.

Jedna ľavicová aktivistka bola dokonca vymenovaná za ústavnú sudkyňu.

Jung a Groß vo svojej obsiahlej publikácii uvádzajú dôkazy svojich výpovedí a tvrdení a rôzne číselné údaje, ktoré s nimi súvisia. Dokonca uvádzajú aj mená vplyvných osôb, ktoré podporujú ľavicovo-extrémistické štruktúry. A menujú aj všetky mainstreamové médiá, ktoré ich podporujú.