Ak USA začnú atómovú vojnu proti Rusku, bude to znamenať ich koniec

12.04.2018 23:08

Aj keď USA rozpútali už niekoľko zločinecko agresívnych vojen, tak s Ruskom si to určite nezačnú, aj keď neraz ich politiku určovali šialenci.

Ak by však hypoteticky prišlo k takej vojne, tak by USA boli zničené. A pri nasadení moderných, vysoko efektívnych ruských rakiet s atómovými náložami by všetko išlo veľmi rýchlo.

Rozpadlo by se hneď dodávanie elektrickej energie, zničené by boli všetky plynovody a ropovody, nebol by žiadny internet, bola by rozbitá sieť dialníc, zásobovanie cez vzduch, po koľajniciach i po vode by prestalo fungovať, finančné centrá a burza by totálne vypadli, všetky veľké mestá by ležali v troskách. A čo je najhoršie, tak by celé územie USA bolo rádioaktívne zamorené.

Keď USA zaútočí – Rusko to neurobí nikdy, nie je agresorom – tak Rusko odpovie okamžite a s nesmierne tvrdou silou. USA prestanú existovať.

História Ruska nás učí, že Rusko je neporaziteľné a zničilo už veľa nepriateľov, ktorí ho chceli ovládnuť.

V dávnej histórii odrazilo Tatárov i Mongolov, neskôr Švédov, Turkov a ďalších. V novej histórii si na ňom vylámal zuby aj „neporaziteľný“ Napoleón. V júni 1812 prekročil hranice Ruska s takmer polmiliónom vojakov, ale pýcha Francúzska, jeho slávna Grande Armeé, bola za niekoľko mesiacov totálne zničená a ruská porážka bola začiatkom konca Napoleóna.

Luftwaffe šialenca Hitlera, ktorý prepadol Rusko, bombardovala 22. júla 1941 Kyjev, ale v máji 1945 bola víťazná Červená armáda už v Berlíne. 22 milónov Rusov stratilo v 2. svetovej vojne život.

Ak by ale Hitler napadol Rusko dnes, tak by Berlín a s ním aj on bol najneskôr za hodinu len kopou trosiek a popola.

Skvelé operačné a technické schopnosti ruskej armády boli presvedčivo demonštrované počas jej nasadenia proti ISIS, Al-Nusra a ďalším teroristickým zoskupeniam v Sýrii, ktoré boli finacované USA.

Politici USA robili celé roky všetko preto, aby sa situácia s Ruskom vyhrotila, čo Moskvu napokon presvedčilo, že je nezmyselné robiť Západu ústupky, lebo to interpretuje ako slabosť.

Rusko pochopilo, že Západ využije všetko, každú vládu, každé hnutie, ktoré môže použiť proti nemu. Západ vždy porušil všetky dohody s Ruskom. Stačí spomenúť NATO, ktoré je už na hraniciach Ruska, i USA, ktoré vyslali svojich vojakov do Baltika, čím sa priblížili na dostrel k druhému najväčšiemu ruskému mestu. Ako by reagovali Američania, keby Rusko vyslalo svojich vojakov do ich blízkosti na Kubu?

Rusko je mierumilovné, ale má obrovskú silu a nasadí ju apokaliptycky zničujúcim spôsobom, ak ho niekto napadne. Putina a jeho vládu podporuje viac ako 80 percent obyvateľstva a zvyšných 20 percent je toho názoru, že je voči USA a ich spojencom až príliš ohľaduplný.

Hlavný dôvod toho, že USA a Rusko sa  dostali do nebezpečnej konfrontácie, je len to, že Američania ho nechcú akceptovcať ako ako rovnocenného partnera, ale mu dávajú najavo, že sú vodcom sveta, ktorý všade môže určovať a presadzovať svoje pravidlá. Pritom však už takmer všade strácajú rešpekt a autoritu, a to tak politicky ako aj vojensky. Stačí spomenúť Irak, Afganistan, Lýbiu, Ukrajinu.

Ani Rusko ani Čína, ale aj mnoho iných štátov už nikdy nebudú USA akceptovať ako „vládcu“ sveta. A tento fakt dovádza americké vlády do stavu dramatickej nebezpečnej hystérie.

V skutočnosti neexistuje ale nijaký objektívny dôvod, aby USA videli v Rusku nebezpečného konkurenta, ktorý ich chce zničiť. Súčasná napätá situácia je dôsledkom toho, že isté mocné kruhy USA, ktorých záujmom slúžili dosiaľ až po Obamu všetci americkí prezidenti, dosiahli to, že každá krajina vo svete, ktorá sa vzoprela ich diktátu, bola označená za nepriateľa, ktorého treba zničiť alebo obsadiť a tak Amerika vyvraždila milióny nevinných ľudí vo svete -

 v Juhoslávii, vo Vietname, Iraku, Lýbii, atď.

Rusko nikdy nikoho ani nenapadlo ani neobsadilo.

Rusko je v Sýrii len preto, že ho požiadal o pomoc legitimný sýrsky prezident, ktorého USA chceli zničiť a obsadiť Sýriu. Ich vojaci sú votrelcami na území cudzieho štátu, tak ako už boli votrelcami a tým aj zločincami na územiach mnohých štátov.

Na záver ešte niečo.

Ak by USA napadli Rusko atómovými bombami ako prvý a sa im podarilo usmrtiť cele vedenie štátu, tak by bol automaticky spustený Perimetr-systém (systém mŕtvej ruky) a odštartovalo by množstvo atómových rakiet, ktoré by USA zrovnali so zemou.