Ak Trump prehrá a neuzná voľby a ostane naďalej v Bielom Dome – čo potom?

12.06.2020 23:16

Od Donalda Trumpa sa dá predsa očakávať všetko – aj to najhoršie. Je to predsa gauner najhoršieho zrna. A keď prehrá v novembri prezidentské voľby a vyhlási, že ich Demokrati sfalšovali a ostane v Bielom Dome, tak ho odtiaľ vyženie von armáda.

Takéto a podobné konšpirácie rozširuje Biden. To už ale je súčasť špinavého volebného boja Demokratov. Samozrejme, že to nepochádza z ťažkopádnej hlavy sleepy (zaspatý) Joeho, ako ho posmešne nazýva Trump, ale z „múdrych“ hláv Demokratov, ktorí mu robia volebný boj a nalievajú mu do hlavy to, čo má kedy povedať a čo nie. Nikdy to však nesmie byť veľmi dlhé, lebo by si to nezapamätal a doplietol.

Biden sa skutočne zaoberá s tým, čo urobí potom, ak vyhrá voľby, ale Trump mu napriek tomu nebude chcieť prepustiť Biely Dom.

Vyslovil to pred niekoľkými dňami v televíznom vysielaní Daily Show, ktoré moderoval Trevor Noah. Keď sa ho moderátor opýtal, čo urobí v takom prípade, tak povedal, že je presvedčený, že potom zakročí americká armáda a bude garantovať mierové prevzatie moci novým prezidentom a Trumpa vyvedú z Bieleho Domu.

Trumpova hovorkyňa Kayleigh McEnany označila v konzervatívnom rádii Fox News takéto vyjadrenia Bidena len za smiešne špekulácie a dodala, že ide o konšpiračné teórie Demokratov.

Z tábora Republikánov sa ale ozývajú aj hlasy vyjadrujúce presvedčenie, že ak vyhrá Biden, tak len vtedy, ak budú voľby zmanipulované.

Trump má aj veľké množstvo fanatických prívržencov, ktorí vidia v ľavicových Demokratoch diabolských globalistov a zradcov amerického národa a amerického patriotizmu.

Preto v prípade víťazstva Bidena – najmä v prípade, že by bolo veľmi tesné - hrozia občianske nepokoje.