Ak príde k očkovaniu proti opičím kiahňam, myslite aj na myokarditídu!

26.05.2022 23:02

A opäť tu máme myokarditídu pri  očkovaní protikiahňovými vakcínami. Podobne ako to bolo a je pri použití  covidových vakcín. Aktuálne nasadzovaná vakcína Jynneos proti kiahňam od firmy Bavarian Nordic bola pripustená od US Food and Drug Administration (FDA) aj ako vhodná a účinná vakcína proti opičím kiahňam.

Problém je ale v tom – ako uviedol kardiológ Peter McCullough – že táto vakcína spôsobí u 18 percent zaočkovaných nebezpečnú myokarditídu.

Dr. Mc Cullogh k tomu povedal:

„V týchto prípadoch sa poškodenie srdca aj neskôr po vyšetreniach v MRT prejavilo naďalej v nezmenenomn stave. To znamená, že tu máme ireverzibilné poškodenie srdca.“

V súčasnosti nemáme v Európe žiadne špeciálne vakcíny proti opičím kiahňam, ktoré by boli oficiálne povolené.

Napriek tomu sa už teraz naliehavo ozývajú hlasy prihovárajúce sa za zavedie povinného očkovania v prípade opičích kiahní.

Patria k nim predovšetkým nemecký minister zdravotníctva zlopovestný Karl Lauterbach, ktorý je veľmi nahnevaný a sklamaný, že sa mu nepodarilo presadiť povinné očkovanie pre všetkých, ako aj Johannes Rauch rakúsky minister zdravotníctva, podobný horlivec očkovania ako Lauterbach.

„Monkeypox“ sa tak veľmi rýchlo môžu stať „Moneypox“ – podobne ako sa očkovanie proti korone pretransformovalo na miliardové zisky pre producentov vakcín.