Ak by reč Clintona z r. 1995 predniesol dnes niekto v EÚ, hrozí mu obžaloba

20.03.2018 22:08

To, čo vtedy vyjadril vo svojom prejave a čo v tom čase bolo aj názorom CDU a ešte aj mnoho rokov neskôr, za to by bol dnes každý označený za rasistu, prípadne za nacistu.

Išlo o reč prezidenta Clintona k situácii amerického národa. A hovoril v nej aj o migrácii. Za prejav zožal veľký potlesk Demokratov i Republikánov. V súčasnej politickej situácii v EÚ, keď nemecká kancelárka svojou utečeneckou politikou, ktorá je cynická a nepriateľská voči našej európskej kresťanskej kultúre, by každý, kto by rečnil tak ako Clinton, bol médiami znemožnený a zničený.

Tu je niekoľko viet z prejavu Billa Clintona:  

„Celý náš národ je oprávnene znepokojený z veľkého počtu ilegálnych migrantov, ktorí prúdia do našej krajiny. Berú prácu našim občanom, využívajú náš sociálny systém a zaťažujú tak dodatočne našich daňových poplatníkov. Naša vláda musí prikročiť k tomu, aby hranice našej krajiny boli ochraňované oveľa agresívnejšie.

Enormne zvýšime počet našich hraničiarov. Minimálne zdvojnásobíme vyhosťovanie kriminálnych migrantov. Budeme tvrdo postupovať voči ilegálne zamestnaným migrantom a zastavíme podporu ilegálne u nás žijúcich cudzincov dobročinnými organizáciami. A v žiadnom prípade už nesmieme dovoliť zneužívanie a porušovanie migračných zákonov, ako sme toho boli svedkami dlhé roky. Niečo také je predsa samozničujúce a musíme urobiť všetko preto, aby sme to čo najrýchlejšie stopli………..“

Bolo by zaujímavé predložiť tieto výpovede Angele Merkel a oznámiť jej, že pochádzajú od šéfa AfD. Jej komentár by znel veľmi pravdepodobne nasledovne:

„Nič iné nemožno predsa očakávať od predstaviteľov strany, ktorá má rasistické a nacionalistické štruktúry.“

A po takej odpovedi, ak by sme jej prezradili, že pochádzajú od jej obľúbenca Clintona, tak by len zarazene mlčala a sotva sa zmohla na slovo.

Dnes manželia Clintonovci vehementne obviňujú Donalda Trumpa o.i. aj za to, že presadzuje tvrdú politiku voči ilegálnym migrantom a označujú ho preto za rasistu.