Aj východ Nemecka už čoraz viac podlieha brutalite azylturistov, hostí kancelárky Merkel

04.05.2019 23:44

To, čo sa na zelený štvrtok odohralo za bieleho dňa v električke plnej ľudí v brutalite, proti ktorej sa nikto nepostavil, je šokujúce a len potvrdzuje, že záchranu Európy možno očakávať len od politikov typu Salvini a Orbán.

Stalo sa to v Magdeburgu a polícia (má príkaz chrániť kriminálnych azylantov?) krvavú tragédiu označila len za bezvýznamnú nehodu.

18 ročná gymnazistka sedela v električke pri okne pozerajúc von. Pritom nejasne zbadala, že sa k nej blíži jeden muž.V nasledovnom momente ju z ničoho nič naplno udrel päsťou do tváre. Vstala a vzlykajúc a potácajúc sa išla v električke č.6 na iné miesto. Nikto nezasiahol, aby sa jej zastal.

Dokonca ju niekto okríkol, že na ňu podá trestné oznámenie za nedbalé poškodenie veci, lebo z krvi, ktorá sa jej valila z tváre, kvaplo niekolko kvapiek na jeho nohavice. Zranené dievča sa chystalo na najbližšej zastávke vystúpiť a išlo k dverám. Zabiják prišiel k nej a dievčina sa triasla strachom.

Nik z množstva cestujúcich nereagoval. Vtedy k nej pristúpil 28 ročný medik Ramin, Nemec s marokánskym pôvodom a sústrastne sa opýtal, či jej môže pomôcť. Len o zlomok sekundy neskôr dostal aj on úder do tváre. Opäť nikto nezasiahol.

Na zastávke veľmi náhlivo takmer všetci vystúpili a tí čo ostali, sa len neúčastne pozerali ako násilník mlátil a kopal úbohého medika, ktorý zbytočne volal o pomoc.  Až na ďalšej zastávke, keď sa jeden nastupujúci muž v civile prejavil ako policajt, prestal páchateľ mlátiť svoju obeť.

Dievča utrpelo zlomeninu nosa a zlomeninu očného oblúka. Niekoĺko dní bola v ošetrení na intenzívke v klinike. Študent medicíny mal viaceré vážne poranenia hornej časti lebky a nebezpečne rozbité čelo. V nemocnici mu musela mu byť do lebky vsadená platňa z titánu.

Prečo im nikto nepomohol?

Jednoducho preto, lebo ľudia v Nemecku  sú už dlhodobo zastrašovní  proutečeneckou ideológiou vládnych strán, ale i Zelenými, že ak niečo urobia migrantom, tak sa sami dostanú do veľkých ťažkostí rôzneho druhu, a tak sa len málokto odváži zasiahnuť proti kriminálnym migrantom. A tí to plne využívajú. Vedia veľmi dobre, že sú v podobnej pozícii akú má aj prísne chránená zver.

Polícia v Magdeburgu najprv celú vec ututlala a až neskôr, keď sa jej ujalo magdeburské periodikum Volksstimme, tak sa ústami policajného komisára Franka  Küssnera začala vyhovárať a pretáčať fakty.

Podľa neho mladá žena povedala privolaným záchranárom, že má len bolesti v predlaktí, čo sa neskôr ukázalo ako nepravda.

A hoci polícia 34 ročného násilníka, sýrskeho azylanta, neskôr identifikovala a vypočúvala  a ten drzo povedal, že bude aj v budúcnosti ľudí napádať, tak ho nezadržala, ale privolala psychiatra a bol vzatý na psychiatriu, odkiaľ sa na druhý deň sám „prepustil“ a zmizol.

Neskôr vyšlo najavo, že podobných trestných činov sa dopustil už viacero, keď zranil ľudí  v Lemgu a Detmolde na západe Nemecka. Ani tam ho polícia za to „neobťažovala“.

Až niekoľko  dní po Veľkej noci, keď vec ďalej  konzekventne sledovalo periodikum Volkstimme, bol na Sýrčana vydaný zatýkač. A 24. apríla sa polícii podarilo zločinca zatknúť a momentálne je vo vyštrovacej väzbe vo väznici Burg.

To ale vôbec neznamená, že aj bude odsúdený. Je veľmi pravdepodobné, že – ako v mnohých podobných prípadoch – sa rýchlo dostane na slobodu.

Dobrú noc Nemecko – dobrú noc, z ktorej ale už nebude viac prebudenie!

Dobrú noc tomu Nemecku, kde sa už takmer všetci boja otvoriť ústa, alebo sa boja zakročiť, keď migranti bijú, prepadávajú a znásilňujú.