AfD, najsilnejšia opozičná strana Nemecka, dostala z Izraelu veľkú podporu

07.02.2018 23:15

Izrael sa vôbec netají tým, že plní stojí k Afd a nie k Merkel a spol. Niekdajší dlhoročný šéf izraelskej tajnej služby, ktorý má obrovské skúsenosti s nebezpečnou rozpínavosťou sveta moslimov, Rafi Eitan, odporúča Nemecku, aby okamžite uzavrelo hranice.

Vyslovil zároveň nádej, že AfD je nielen alternatívou pre Nemecko, ale že sa z tejto novej silnej strany stane alternatíva aj pre celú Európu. O.i. povedal, že AfD je aj nádejou pre Izrael a pre ďalšie európske krajiny.

Eitan - ktorý je aj významným izraelským politikom -  povedal, že musí sa stať samozrejmosťou pre kresťanov, Židov a predovšetkým pre moslimov, že moslimskí utečenci patria len a len do bohatých moslimských štátov a nie do európskej kultúry.

 Z jeho slov vyplýva, že má obavy, že ak bude merkelovská utečenecká politika pokračovať, tak že sa Nemecko – ale aj EÚ – ocitne v oveľa horšom ohrození islamom a islamistickým terorizmom, ako Izrael. Podľa Eitana jedinou nádejou pre Európu v boji proti tomuto bezprostrednému a aktuálnemu ohrozeniu je AfD a jej príbuzné strany.

Pochybná politika otvorených hraníc nevyhnutne destabilizuje a ohrozuje spoločenstvá žijúce v ich vnútri.

Rafi Eitan odporúčal v dlhom liste zaslanom AfD o.i nasledovné (a hlas Eitana je aj hlasom izraelskej vlády):

 

Uzavrite svoje hranice urýchlene proti cieľovoorientovanej masovej migrácii moslimov

Vytvorte medzinárodné aliancie, ktoré budú ponúkať riešenia pre moslimských žiadateľov azylu, ale musia ostať za vašimi hranicami až do rozhodnutia ich žiadosti

Urobte bezpodmienečne dohody s bohatými moslimskými štátmi, aby oni brali povinne svojich moslimských bratov z religióznych i humanitárnych dôvodov.

Myslite na to, že to je jediná možnosť, ako sa ešte dá zachrániť pre vás vaša skvelá krajina, ale aj celá Európa.

 

Eitan má úplnú pravdu. Má dlhoročné a bezprostredné skúsenosti  so svetom moslimov a pozná ich tak dokonale, ako málokto (ak vôbec) v Európe.

Keď som bol pred mnohými rokmi v Tel Avive na dlhšom pobyte u môjho dobrého priateľa Milosa Yaeliho, plukovníka izraelského letectva, tak som sa veľa dozvedel aj jeho prostredníctvom o Rafim (i o jeho veľkej láske k Rusku a k ruskému národu), vtedy ešte netušiac, že raz budem mať k nemu veľmi „blízko“.

Ak si niekto myslí, že Európa môže vyriešiť obrovské problémy, ktoré sú vo svete moslimov tým, že dovolí miliónom z nich sa natrvalo usadiť na jej území, tak sa dopúšťa neodpustiteľnej  a doslova osudnej chyby.

Myslenie a kultúra moslimov sú v diametrálnom rozpore s európskou civilizáciou. V každej európskej krajine, kde je veľa moslimov, tak prichádza neodkladne k teroristickým útokom. Veľká časť moslimov nechce v Európe nič iné ako vládu Alaha, Mohameda a šarie.

Ani jediná arabská krajina nie je demokratická, ani jediná neuznáva práva žien a ani jediná nie je religiózne tolerantná. Preto myslenie a cítenie ľudí Európy nemôže byť kompatibilné s drvivou väčšinou moslimov, ktorí v nich vyrástli.

Pre arabských vodcov je demokracia v rozpore s Koránom i s Alahom a je eklatantnou slabosťou spoločnosti.

Na záver ešte niekoľko slov od Rafiho Eitana:

„História nás učí, že zlo narastá, ak sú demokratické spoločenstvá slabé. Vzdať sa kontroly hraníc je znakom slabosti a je to pozvánka pre islamistických teroristov.

Ak sa niekto pokúsi robiť kompromisy s radikálnymi moslimami, tak títo neprestanú nikdy požadovať čoraz viac a viac, až napokon z kompromisu nič neostane. Oni premenia vašu slobodu a vašu demokraciu do niečoho celkom iného.

Islam nezvýši len pravdepodobnosť terorizmu vo vašich krajinách, on premení celý váš život na nepoznanie!“