AfD: Dane 12 daňových poplatníkov sú potrebné na financovanie jediného utečenca! Trpká to pravda v Nemecku!

25.10.2022 22:40

Osem mesiacov to trvalo spolkovej vláde Olafa Scholza, kým sa zmohla na odpoveď na tzv. Große Anfrage – Drucksache 19-18352 (Veľká Interpelácia), ktorú jej zaslala AfD-frakcia v Bundestagu.

Išlo o zodpovedanie toho, aké sú úhrnné náklady vynaložené na financovanie migrantov, ktorí prišli do Nemecka.

Odpoveď, ktorá prišla až za osem mesiacov obsahovala len niekoľko viet so všeobecnými informáciami, ale žiadnu uspokojujúcu odpoveď s konkrétnymi údajmi.

Poslanci AfD tak si napokon sami urobili kalkuláciu, pričom vychádzali z údajov, ktoré mali k dispozícii od niekdajšieho spolkového ministra Gerda Müllera.

Jeho ministerstvo vypočítalo, že mesačne stojí Nemecko jeden azylant 2500 eur. Priam neuveriteľná suma – lebo až 40 percent Nemcov, ktorí pracujú na plný uväzok nezarobia mesačne viac ako 2500 eur brutto!

Teda je potrebné dať dohromady dane 12 daňových poplatníkov, aby bol financovaný jeden azylant. V prípade mladistvých „utečencov“, ktorí prišli do Nemecka sami, je potrebné na jedneho vynaložiť dokonca až 5000 eur, to značí, že je financovaný daňami až od 24 daňových poplatníkov.

Ak uvažujeme, že je v Nemecku len milión dospelých utečencov, tak si ľahko možno spočítať koľko desiatok miliárd eur stoja nemecký štát všetci len za jeden rok.

Takže niet divu, že spolková vláda mala veľký problém dať AfD odpoveď na takú chúlostivú otázku (o čom samozrejme mainstream nepíše vôbec nič).

AfD poslanec Bundestagu Stefan Keuter k tomu povedal:

„Veľké časti našej Veľkej Interpelácie vláda ignorovala a sa k nim nevyjadrila.“

Situácia je v Nemecku naozaj dramatická – už teraz pribudlo milión utečencov z Ukrajiny a vzniká závisť a napätia medzi „starými“ utečencami a novými z Ukrajiny, lebo tí sú podľa nich uprednostňovaní a tak sa „starí“ cítia ukrivdení a to je veľmi nebezpečné.

Ako som inde písal už viackrát, tak v  Nemecku sa medzičasom veľmi rozšírila „ne-kultúra“ nožov, ktorými sa zabíja aj za bieleho dňa na uliciach.

V každom prípade je realitou, že počet cudzincov žijúcich v Nemecku sa v rokoch 2015 do polovice roku 2019 zvýšil o 3 milióny na 11,1 miliónov. Každému musí byť jasné, že tu je integrácia – najmä v prípade moslimov – vo veľkej väčšine prípadov nemožná. Okrem toho mnohí prišelci, predovšetkým nekresťania, opovrhujú nemeckou kultúrou.

Za rok 2019 vláda udáva, že na migrantov vydala 23,1 miliárd eur.

To však nie je celková suma, lebo vláda neodpovedala AfD na to, koľko okrem toho na migrantov v roku 2019 museli vydať aj komúny a krajinské vlády.

Možno usudzovať, že to bolo ďalších 10 až 15 miliárd.

Uzavriem tým, že v Nemecku pritom žilo už v roku 2020 až 13,2 milión občanov pod hranicou chudoby, čo je 16,1 percent obyvateľstva.

V roku 2022 je to ešte podstatne viac –  až 13,8 milión!

Možno preto lakonicky konštatovať – nemecká vláda „miluje“ viac utečencov, ako vlastných mimoriadne chudobných chudákov!