Admirál Bauer: „NATO je pripravené na vojnu s Ruskom“! To ale znie ako pripravenosť na 3.svetovú vojnu

11.05.2023 12:31

Predseda Vojenského výboru NATO v exkluzívnom rozhovore pre portugalskú televíziu RTP obhajuje dôrazne to, že civilná priemyselná výroba krajín Atlantickej aliancie sa musí preorientovať na vojenský sektor (to znamená, že občania si musia ešte viac uťahovať už aj tak veľmi utiahnuté opasky) .

 

Admirál Rob Bauer obhajuje  nevyhnutnosť ekonomiky intenzívne pracujúcej pre potreby „mierovej vojny“ („krásnu“ definíciu tu použil tento pán – samozrejme, veď NATO je  „mierová“ organizácia a hádže na svet len „mierové“ bomby, ako napr. svojho času na Srbsko).

 

Rob Bauer v RTP garantoval, že NATO je pripravené na priamu konfrontáciu s Ruskom a oznámil , že znovavyzbrojenie je prioritou Aliancie.

Dodal tiež, že Aliancia stratila monopol na vojenskú iniciatívu. To sa podľa neho musí zmeniť.

 

Jeho vyjadrenia sú ale plné paradoxov.

 

Veď NATO je údajne len obrannou Alianciou – ako sa inde neustále prízvukuje - a monopol na vojenské iniciativy majú predsa len nebezpečné agresorské štáty, ako napr. Rusko alebo Čína, ale nikdy nie napr. „mierumilovné“ USA.

 

V tomto exkluzívnom rozhovore najvyšší šéf vojenskej štruktúry NATO  ďalej „vysvetľoval“ aj to, že strategické ciele Ruska presahujú hranice Ukrajiny, keďže Moskva sa snaží znovu získať veľkosť bývalého Sovietskeho zväzu.

 

Neprezradil však ani slovom, odkiaľ má takú informáciu – Vladimír Putin ani jeho vláda nikdy také vyhlásenie neurobila.

 

Je to predsa NATO, ktoré pohltilo a obsadilo fakticky už všetky krajiny niekdajšieho východného bloku a ktoré ešte nemá, tak si na ne brúsi zuby. Maximálne tak zvyšuje už teraz nebezpečne veľké napätie medzi Západom a Ruskom.

 

Žiadna organizácia,  ktorá je naozaj len obrannná a mierová by niečo také nerobila!

 

V nemeckej NTV admirál Bauer tiež agitoval v rámci svojej „mierovej“ vojny.

 

NTV:

Die NATO sieht Moskau in ihrem Angriffskrieg immer mehr in Schwierigkeiten. Das hängt laut dem Vorsitzenden des Militärausschusses, Rob Bauer, mit der anhaltenden Unterstützung des Westens, aber auch der taktischen Brillanz der Ukraine zusammen.“……

 

Ak je ale Moskva na Ukrajine podľa Bauera v čoraz väčších ťažkostiach, prečo potom chce čoraz viac  vyzbrojovať NATO, a to na úkor ďalšieho brutálneho ožobračovania občanov!!??

 

Na záver jedna veta od „mierového“ holandského bojovnika Bauera, ako ju portugalsky zaznamenala verejno-právna televízia RTP:

 

Presidente do Comité Militar da NATO defende "economia de guerra":  Rob Bauer garante que a NATO está preparada para o confronto direto com a Rússia,……..