Absolútny škandál: V Nemecku údajne nevie nikto, koľko očkovaných ochorelo na Covid-19

17.11.2021 23:19

Škandál, alebo lož a zavádzanie? Na dotaz nemeckého portálu Correctiv-Faktencheck reagoval systémový berlínsky Robert-Koch-Institut, ktorý je vládou poverený sledovaním priebehu pandémie, nasledovne:

"Nie je nám známy očkovací status približne 20 percent z tých, ktorí sa infikovali Covidom."

To je v úplnom rozpore s tým, čo ľuďom takmer každý deň vtĺka do hláv mainstream. Podľa neho sú takmer všetci infikovaní práve neočkovaní. Takže je to práve provládny RKI, ktorý touto výpoveďou skompromitoval provládne médiá.

Ako je vôbec niečo také ale možné? Podľa RKI  to súvisí s tým, že pandémia má za následok aj obrovské množstvo dát, ktoré vraj zdravotné úrady nestačia spracovať a to sťažuje spoľahlivé sledovanie pandémie. Prečo potom ale systémové média šíria o pandémii medzi ľuďmi bájky? A prečo to RKI, ktorý samozrejme veľmi dobre vie, čo píše mainstream o pandémii, neprekazí a tieto mediálne zavádzania nestopne?

V  tomto prípade to práve preto nemožno označiť inakšie ako úmyselné zavádzanie verejnosti a vyvolávanie strachu u neočkovaných a tak ich nútiť, aby sa dali zaočkovať.  Súčasne v tom možno vidieť snahu neprezradiť verejnosti skutočný počet očkovaných, ktorí sa infikovali napriek vakcíne Covidom. A ak je to tak, tak sa to potom robí preto, lebo ich počet je vysoký.

Correctiv-Faktencheck týmto dokázal, že v Nemecku (a preto je pravdepodobné, že aj inde v EÚ), sú informácie o očkovacom statuse infikovaných prinajmenšom nespoľahlivé a zavádzajúce. Preto je oprávnené vysloviť nasledovnú pochybnosť:

Je to naozaj len 20 percent ako tvrdí RKI a nie 30 percent a či dokonca 50 percent?