2. a posledná časť: Európa je „Helada a Rím“ a nie „Bagdad a kalifát“ A nikdy sa tým nesmie stať!

16.03.2016 11:09

Napriek tomu je ešte možné túto situáciu korigovať a Európu zachrániť a zachovať ju v jej vlastnej kultúre a tradíciách pre etnických Európanov. 

Maďarský premiér vo svojej reči k maďarskému národu, ktorú predniesol v Budapešti 28. februára, uviedol veľa závažných a znepokojujúcich faktov. Medziiným povedal : 

"Európa je spoločenstvo pol miliardy ľudí a je nás viac ako Rusov a Američanov dohromady. Naša geografická poloha, náš strategický, technologický a ekonomický potenciál má veľmi vysokú úroveň a umožňuje nám vysokú schopnosť obrany. Je však veľmi zlé, že Brusel nie je schopný organizovať obranu Európy. Ale je ešte oveľa horšie, že Brusel taký úmyseľ ani vôbec nemá. My v Budapešti, Varšave, Prahe a Bratislave nevieme pochopiť, ako sa mohlo pripustiť, že niekto, kto prichádza k nám z iného kontinentu a z inej kultúry, mohol prejsť našimi hrnicami bez akejkoľvek kontroly.

Ak im pomáhame u nás, tak budú k nám ďalej prichádzať - ak im pomôžeme u nich, tak tam ostanú. Namiesto toho, aby Brusel toto realizoval, tak úbohých ľudí, ktorí žijú v chodobnej a nešťastnej časti sveta povzbudzuje  k tomu, aby prišli do Európy.

Mám dojem, že v Bruseli a niektorých hlavných mestách Európy sa politická a intelektuálna elita definuje a pokladá za svetoobčanov, v protiklade k väčšine Európanov, ktorí majú nacionálne zmýšľanie. To znamená, že skutočný problém v tomto smere, neleží mimo Európy, ale priamo v nej. Preto budúcnosť Európy neohrozujú samotní utečenci, ale jej politickí vodcovia, ktorí sa ju pokúšajú zmeniť proti vôli európskych ľudí.

U nás, v Maďarsku, nebudú robiť žiadne bandy "poľovačku" na naše dcéry a manželky. U nás nebudú žiadne mestské štvrte, kde by neplatil náš zákon a nebudú ani žiadne nepokoje a vzbury utečencov, ale ani žiadne horiace utečenecké domovy. Nevzdáme sa našich práv a budeme sami rozhodovať o tom, s kým chceme žiť a s kým nie. Preto odmietame utečenecké kvóty. Brusel musíme zastaviť."

Viktor Orbán povedal, že v EÚ vznikla najbizarnejšia koalícia medzi prevádzačmi a špičkovými politikmi za účelom plánovaného transportu miliónov migrantov. Zároveň sa podľa neho títo politici usilujú o preformovanie európskeho človeka. Má preto len jediné slovo : Šialenstvo.

Faktom ostáva, že dodnes nemáme prehľad a kontrolu, koľko teroristov a kriminálnikov prišlo k nám ilegálne cez hranice a koľko je naozaj tých, ktorí si zaslúžia našu ochranu.

Na rozdiel od maďarského politika nebola schopná hlavná iniciátorka európskeho nekontrolovaného utečeneckého chaosu, Angela Merkel, do dnešného dňa predniesť žiadnu reč k nemeckému národu, kde by sa o.i. ospravedlnila za všetky obrovské problémy, ťažkosti a hanebnosti, ktoré mu spôsobila.   

Koniec