160 000 dievčat a žien v Taliansku sú „rukojemníčki“ drogových afrických dílerov

30.11.2020 23:59

Obchod s drogami v Taliansku prekvitá predovšetkým „vďaka“ utečencom z Afriky, ktorí krajinu doslava zaplavili a naďalej zaplavujú.

Oficiálny odhad z roku 2018 hovorí  o 530 000 ilegálnych migrantoch. Neoficiálne odhady v roku 2020  hovoria o tom, že v Taliansku je už minimálne 900 000 ilegálnych migrantov.

Podľa štúdie talianskeho Inštitútu klinickej fyziológie užilo len heroín v priebehu roka aspoň raz asi 320 000 mladistvých, z toho viac ako polovica dievčat. Ich počet sa každoročne zvyšuje a vek mladistvých konzumentov drog sa znižuje. Mnohi z nich sú vo veku 12 až 14 rokov.

Drogovo závislé mladé dievčatá sú vo väčšine prípadov z nízkych sociálnych vrstiev a aby si mohli od Afričanov kúpiť drogy, tak sa prostituujú. Od afrických dílerov ich kupujú preto, lebo tí ich predávajú najlacnejšie.

Heroín je pre takéto deti extrémne nebezpečný, lebo veľmi rýchlo vniká do mozgu a spôsobuje zmenu mnohých telesných funkcií, neraz natrvalo.

Drogy sa do Talianska dostávaju prostredníctvom afrických utečencov na člnoch cez more.

Za to, ako aj za obrovské množstvo  ilegálnych utečencov, za drogových dílerov z Afriky i za nigérijskú mafiu vďači Taliansko Sorosovým mimovládnym organizáciám, ktorých moc chcel Merkel-odporca Matteo Salvini, keď bol ministrom, úplne eliminovať.

Merkel-priateľ, premiér Giuseppe Conte tieto organizácie ale podporuje a ochraňuje a osud úbohých talianských dievčat, závislých od afrických drogových dílerov ho nezaujíma.

V Taliansku sú tisícky bezmenných maloletých dievčat, ktorých organizmy ešte len dospievajú, ale už sú zničené heroínom, amfetamínmy, metadónom a inými drogami.

Len málo z nich sa dostane do novín, ako 18 ročná od heroínu závislá Pamela Mastropietro, na ktorej strašnom osude bralo účasť celé Taliansko.

Bola zavraždená a rozkúskovaná. Polícia našla jej mrtvolu 31. januára 2018 pri Pollenze, 50 km južne od prístavného mesta Ancona. Jej telo bolo rozsekané na 20 kusov, ktoré boli v dvoch kufroch hodených do priekopy pri ceste. Chýbalo len srdce zavraždenej – bolo vyrezané z tela. S veľkou pravdepodobnosťou, keď ešte žila. Stala sa obeťou nigérijskej drogovej mafie.