15 ročná Mníchovčanka bola niekoľko dní znásilňovaná šiestimi Afgáncami

31.10.2018 21:34

Informáciu prinieslo mníchovské periodikum Abendzeitung. Hlavným pachateľom je bývalý priateľ dievčaťa. Piati Afgánci sú už vo vyšetrovacej väzbe a jeden je na úteku.

Dievča je žiačkou a pochádza z rozvrátenej rodiny, žije v domove pre mládež a je psychicky labilné. A tak bola ľahkou obeťou 20 ročného Afgánca, ktorý dostal v Nemecku azyl.

Zoznámili sa pri náhodnom stretnutí  v centre Mníchova. Muž je robil komplimenty a bol k nej pozorný. Dievča sa zamilovalo, sex ale odmietalo. Pri návšteve v byte muža však bola znásilnená a ako neskôr vypovedala na polícii, tak sa nebránila, lebo sa bála bitky. V priebehu nasledovných dní bola postupne donútená k sexu s piatimi priateľmi hlavného pachateľa. Každý deň s jedným z nich. Všetky akty znásilnenia sa odohrali v dvoch mníchovskýh bytoch.

Až po dvoch týždňoch bola schopná sa zveriť s tým, čo sa jej stalo, jednej svojej vychovávateľke v domove. Tá s ňou potom išla na políciu.

Vyšetrovanie prípadu má na starosti mníchovský prokurátor Florian Weinzierl.

Skupinové znásilňovania žien moslimskými migrantami sa v Európe priam hrozivo množia. A nič ich nedokáže zastaviť.

V moslimských krajinách takéto prípady fakticky neexistujú. Ak by sa tam niečo podobné udialo, tak pachatelia by neušli krutej pomste rodín zneuctených dievčat, a to by znamenalo ich istú a pravdepodobne aj strašnú smrť. Naproti tomu v Európe majú istotu, že sa im v podstate nič nestane.