100 000 eur tomu, kto mi predloží vedecký dôkaz, že koronavírus skutočne existuje!

13.09.2020 23:11

Budú to veľmi ľahko zarobené peniaze! Veď predsa keď všetci tí premúdri virológovia, ktorí v médiách a televízii neustále presvedčivo hlásajú existenciu korony a dokazujú to nespočetnými štúdijnými prácami (za ktoré dostali milióny eur), tak nie je problém predložiť taký dôkaz. V opačnom prípade sú ich úžasné práce len podvody.

Pod rafinovanou zámienkou príkladnej starostlivosti o naše zdravie bola nám v skutočnosti nanútená diktatúra korony podľa čínskeho vzoru. Preto sa už v marci snažil iniciovať o korone vecnú odbornú diskusiu známy nemecký žurnalista, odborník na medecínu a špeciálne na virológiu, autor niekoľkých publikácií, Hans Tolzin (napr. kniha „Die Seuchen-Erfinder“ – „Vynálezcovia epidémií“).

Tolzin skúmal a analyzoval vedecky už v roku 2003 všetky fakty  o prvej pandémii v tomto storočí, SARS-pandémii.

Vo svojej skvelej knihe „Vynálezcovia epidémií“ ju označil za zárobkové robenie paniky a uviedol v nej podrobne všetky dôvody, ktoré v zákulisí svetového javiska viedli „vynálezcov“ k tomu, aby „vynašli“ SARS-pandémiu. Dnes sa vie, že sa v skutočnosti nekonala vtedy žiadna pandémia.

A je to práve „provokatér-bojovník“ Tolzin, ktorý sa zaviazal – vyhlásil to v marci v médiách a dal to záväzne potvrdiť notárom - vyplatiť 100 000 eur tomu, kto mu do 31.12. 2020 predloží vedecký dôkaz o tom, že koronavírus skutočne existuje.

Dajme v ďalšom slovo Tolzinovi:

“V roku 2003 som analyzoval početné odborné publikácie o SARS-e a nenašiel som jediný presvedčivý dôkaz o existencii nejakého vírusu, ktorý mal byť šíriteľom údajnej pandémie. A to isté platí aj  pre súčasnú podobnú SARS-2 pandémiu, koronu. Všetky opatrenia vztiahnuté na ňu sú len robením paniky a obmedzením našich občianskych základných práv.

Preto prehlasujem nasledovné:

Neexistuje žiadny dôkaz pre existenciu koronavírusu SARS-CoV-2, ktorý  by bol príčinou ochorenia dýchacích ciest.

Existujú len pochybné nespoľahlivé testy, ktoré neboli nikdy spoľahlivo nastavené a overené.

Virológovia (nie ale všetci) si nárokujú absolútne neoprávnene na neomylnosť pri vyhlasovaní svojich diagnóz len na základe pochybných laboratórnych testov.

A každý z nás môže podľa týchto  nedokonalých testov byť vírus-pozitívny a napriek tomu byť a aj ostať úplne zdravý.

Dosiaľ sa nekonala žiadna objektívna odborná diskusia o otázke skutočných dôkazov existencie korona-vírusu a o skutočnej príčine čoraz viac sa množiacich ťažkých ochorení dýchacích ciest.

Preto som vypísal odmenu 100 000 eur pre toho, kto mi zašle požadovaný exaktný vedecký dôkaz, že vírus korony naozaj existuje.“

 

Uzavriem tým, že Hans Tolzin nie je jediným odborníkom,  ktorý tvrdí, že korona vírus neexistuje a ak, tak len v hlavách istých virológov.

Vedecký dôkaz mu možno zaslať na

redaktion@impf-report.de