1. časť - SPD chce islamizáciu Saska cez nový integračný zákon. A čo Progresívne Slovensko?

25.02.2018 22:26

Ľudia v Sasku sa bránia, podobne ako aj Poliaci a Maďari, neúprosnej islamizácii svojej krajiny, ktorá je presadzovaná všetkými možnými a nemožnými politickými prostriedkami a tlakmi z Bruselu i Berlína. Vehementne ju podporuje v Nemecku napr. aj strana Zelených.

Je bežné, že jej politici označujú tych, ktorí kritizujú islam a najmä politický islam, ako aj utečencov, ktorí sa v Nemecku chovajú agresívne a deštruktívne voči domácemu etniku a takmer všetci z nich vnímajú ženy len ako sexuálne objekty, ku ktorým si možno čokoľvek dovoliť, za rasistov a či dokonca za nacistov.

Rolf Weigand, AfD poslanec z Freibergu je presvedčený , že zavedením nového integračného zákona chce SPD presadiť to, aby bolo možné umiestniť do Saska čo najviac  utečencov, a to natrvalo a tak zintenzívniť islamizáciu saskej krajiny.

Toto SPD zaujíma oveľa viac ako starať sa o to, aby kriminálni azylanti boli z Nemecka okamžite vyhostení a aby sa zlepšili podmienky domácich občanov, ktorí žijú pod hranicou chudoby, pričom ich v Nemecku čoraz viac pribúda.

SPD sa oveľa viac stará o blaho azylovej industrie, ktorá zarába na utečeneckej politike Berlína miliardy a stará sa aj o utečencov viac ako o jednoduchých nemeckých robotníkov a zamestnncov. SPD nerobí nič preto, aby utečenci z krajín, kde sa vojna skončila alebo končí, ako v Iraku a Sýrii (prezident Assad viackrát oficiálne volal naspäť utečencov zo Sýrie, aby sa vrátili a pomohli budovať zničenú krajinu), boli donútení opustiť Nemecko. Aj to svedčí o tom, že im ide o islamizáciu Nemecka.

Rolf Weigand je presvedčený, že SPD chce novým zákonom dosiahnuť to, aby bolo možné prekaziť odopretie ďalšieho umiestňovania utečencov v mestách Saska, ak tieto už majú obsadené všetky kapacity. Tak konal napr. primátor Freibergu. Kde je priveľa utečencov, tam je všade ohrozný sociálny mier.

To veľmi rozhnevalo saských Zelených a ich hovorkyňa v saskom krajinskom parlamente, Petra Zais povedala, že pokiaľ (jej výpoveď znie demagogicky a jednoznačne prekrúca fakty a realitu) v Nemecku existujú politici v komunálnych  a krajinských štruktúrach, ktorí sa zdráhajú plniť svoje povinnosti v oblasti integrácie  utečencov v Sasku, tak ich treba k tomu zákonom prinútiť.

Toto už ale nie je demokracia, ale diktát! 

 

Dokončím zajtra