A je to tu: Priznali, že vakcína z BioNTech proti korone má nebezpečné vedľajšie účinky

11.12.2020 23:59

To čo sa dlho zatajovalo, to sa napokon muselo priznať, aj keď zatiaľ len čiastočne.

„Najúžasnejšia“ vakcína na svete, z „dielne“ multimiliardára Billa Gatesa, o ktorú sa „trhá“ celý svet, bola v Európa po prvý raz nasadená 8.decembra vo Veľkej Británii.

Ide o mRNA-vakcínu z firmy BioNTech v Mainzi. Firma išla na burzu už začiatkom októbra 2019 – záhadným spôsobom zrejme vedela už vtedy, že vyrobí „úspešnú“ vakcínu  proti korone, ktorá v tom čase ešte fakticky „neexistovala“ a že s ňou zarobí miliardy.

Ale niet sa čo diviť –  veď za kým stojí „jasnovidec a prorok“ Gates, ten dokáže aj zdanlivo nemožné.

„Zlé jazyky“ dokonca tvrdia, že vakcína už dávno existovala a Covid-19, že bol tiež už dávno pripravený „ísť na štart“.

Prvou pacientkou, ktorá dostala túto vakcínu bola Margaret Keenan v Londýne. To bol štartovaný výstrel  k započatiu masového očkovania vo Veľkej Británii a k zhromažďovaniu miliard Gatesovou firmou v Mainzi.

Zatiaľ má Británia z Mainzu dodaných a už aj zaplatených 800 000 ampuliek so „zázračnou“ vakcínou.

Ďalšie milióny už zaplatených ampuliek budú do Británie dodávané postupne.

Aby sa vraj dosiahla údajná účinnosť minimálne 90 percent, tak 3 týždne po prvom očkovaní je potrebná ďalšia dávnka vakcíny. Ako dlho vydrží po očkovaní imunita, to sa ešte nevie.

Medzičasom povolili očkovanie Gatesovou vakcínou už aj Kanada, Saudská Arábia a Bahrain.

BioNTech navrhol urýchlené pripustenie vakcíny už aj v USA a v celej EÚ. Kým v USA príslušný úrad už vakcínu pripustil, tak v Európe sa s tým odrazu „váha“. A to z dobrého dôvodu!

Prišlo totiž nečakané prekvapenie:

Emer Cooke riaditeľka príslušného EÚ úradu pre lieky – EMA -  priznala, že neznámi hackeri prenikli pred troma dňami do počítačov firmy BioNTech  a ukradli rôzne dokumenty týkajúce sa vakcíny, ale že jej dodávky to neohrozí.

Ak je teda všetko v poriadku, tak prečo sa odrazu váha?

Pochopiteľne, že celú pravdu o útoku hackerov riaditeľka Cooke verejnosti neprezradí.

Odrazu sa ale „opatrne“ oficiálne priznáva aj množstvo (určite nie všetky) negatívnych sprievodných účinkov vakcíny.

BioNTech uvádza, že štúdia ukázali, že prichádza opuchom, ľahkým bolestiam, zmeny farby pokožky v blízkosti vpichu, bolestiam hlavy, veľkej únave a vyčerpanosti – to sú údajne len krátkodobé efekty.

O dlhodobých následkoch očkovania zatiaľ BioNTech nevie povedať nič (nevie? – alebo nechce?). Bráni sa ale proti obvineniam nezávislých expertov, ktorí hovoria, že vakcína zmení nebezpečne náš genóm.

Z Veľkej Británie ale prišli prvé informácie o vonkoncom ťažkých negatívnych sprievodných účinkoch (čo nám BioNTech neprezradil).

Britský úrad pre lieky MHRA odrádza všetkých, ktorí trpia na alergie napr. voči potravinám či liekom, prípadne na iné silné alergie, aby sa nedali touto vakcinou očkovať.

Môžu totiž o.i. dostat čiastočné ochrnutie tváre (paréza), ako aj anafylaktické reakcie.

To je však v tomto smere len začiatok – určite sa časom objavia  informácie o ďalších vedľajších negatívnych účinkoch tejto „zázračnej“ vakcíny, ktorá zarába miliardy na burze a zarobí miliardy aj takmer od všetkých štátov na zemeguli.

Gates je jednoducho famózny (nebezpečný) „génius“.