Pre 85 r. chudobnú dôchodkyňu za malú krádež basa – minister zdravotníctva uškodil 10 000-om detí a nič sa nedeje!

05.11.2022 23:23

85 ročná chudobná  nemecká žena s nízkym dôchodkom, telesne postihnutá a preto na vozíčku sa dopustila v potravinárskom obchode krádeže v hodnote 18 eur. Súd v meste Memmingen ju za to odsúdil na 4 mesiace do väzenia.

Nemecký minister zdravotníctva Karl Lauterbach urobil svojimi extrémne drakonickými korona opatreniami neporovnateľne väčšie škody ako odsúdená dôchodkyňa, a to celému nemeckému národu. Od prepuknutia tzv. pandémie začiatkom roku 2020 neustále propagoval a zavádzal najtvrdšie korona opatrenia. K nim patrilo aj jeho nariadenie  zatvoriť všetky materské školy a školy v Nemecku – boli zatvorené dva a pol roka.

Pritom už pred viac ako dvoma rokmi viacerí nesystémoví virológovia a vedci naliehali, aby boli urýchlene otvorené.

Opakovane vyhlasovali, presviedčali a vysvetlovali, že deti v žiadnom prípade nie sú faktorom urýchľujúcim pandémiu a že také nezmyselné opatrenia im spôsobia ťažké psychické i organické škody.

Systémoví politici a ich médiá – medzi nimi aj Bild, najčítanejšie nemecké periodikum -  ich difamovali ako pomätených konšpirátorov a viacerých dokonca i ako pravicových extrémistov a škodcov spoločnosti. Jednym z difamovaných skvelých virológov, ktorý odmietal očkovanie ako i korona opatrenie je renomovaný expert prof. Sucharit Bhakdi.

Odrazu, keď  najnovšie štúdiá a expertízy ukázali a dokázali, že pravdu mali naozaj prof. Bhakdi a ďalší ako on, tak nemecký mainstream a dokonca aj vládni politici „obrátili kabáty“ a pridali sa ku „konšpirátorom“.

Krátko citujem z Bildu, ktorý odrazu tiež podporuje „konšpirátorov“:

.....„Die Verantwortlichen in der Corona-Politik, darunter auch Karl Lauterbach, wollten das nicht hören. Immer wieder wurden Experten, Forscher und Politiker, die gegen harte Corona-Einschränkungen für Kinder kämpften, ignoriert und diffamiert.“……..

Preklad: „Zodpovední za korona-politiku, medzi nimi aj Karl Lauterbach, to nechceli počúvať.  Stále znova boli experti, vedci a politici (to boli takmer výlučne politici z AfD – moja poznámka), ktorí bojovali proti tvrdým korona-opatreniam pre deti ignorovaní a difamovaní.“

Minister Karl Lauterbach teraz verejne priznal, že sa mýlil a že tvrdé korona-opatrenia pre deti nemali byť zavedené. Neospravedlnil sa ale ani jediným slovom a nepriznal, že úplne zlyhal (možno sa ale domnievať, že nešlo o zlyhanie, ale o zapredanie sa tým, ktorí na vakcínach zarábali milióny).

Preto mu nemožno nič prepáčiť a mal by byť braný v plnom rozsahu na zodpovednosť so všetkým čo s tým súvisí a keď nedokáže uznať svoju obrovskú vinu aspoň tým, že sám odstúpi ako minister, tak musí byť odvolaný.

Na záver dodám, že o Sucharitovi Bhakdim som napísal viacero článkov. Na tento som dostal veľmi veľa reakcií – od Slovákov a Čechov z viac ako 20 krajín:   

 

Odkaz prof. Bhakdiho: Preboha len v žiadnom prípade neberte 2. dávku vakcíny