28 NGOs udelilo Navaľnému cenu za boj za ľudské práva - v skutočnosti ale za boj proti Putinovi

14.06.2021 23:30

V tomto článku prezradím aj to, čo sú to za NGOs, ktoré prozápadného „hrdinu“ Navaľného tak vysoko ocenili, čo následne aj účinne zmedializovali. Napríklad veľmi rozsiahlo aj v Spiegli. Západné médiá informovali veľmi „dojímavo“ o tom, že cenu mohla  prevziať len jeho dcéra, ktorá následne predniesla aj mediálne účinnú reč.

Ovláda to brilantne – to sa jej musí nechať, veď nie nadarmo študuje Daria Navalnaja na USA-Elite Stanford University. Ako sa tam len ale dokázala dostať?

Len ubytovanie a strava tam stojí študujúceho ročne 22 000 dolárov, k tomu samozrejme prídu vysoké štúdijné poplatky. Deti obyčajných ľudí sú fakticky bez šance sa tam  dostať. Ale úplne „náhodne“ tam študuje viacero detí neamerických občanov, ktorí urobili významné veci pre vládu USA, napriklad pomáhali pri zvrhnutí svojich vlád, ktoré „škodili“ USA.

Navaľnyj je tiež bohate financovaný prostredníctvom NGOs. Tieto NGOs sú propagované západnými vládami a politickými elitami Západu ako „ušľachtilí rytieri“ v boji za dobré veci, ktorých sa ľuďom najmä v Rusku a na východe Európy nedostáva. Financované sú bohatými sponzormi a západnými koncernami.

Západné NGOs idú vo svojom boji za „demokraciu, slobodu a ľudské práva“ doslova aj cez mrtvoly. Západné médiá luhali, keď rozširovali "hrdinské" legendy o demokratických revolúciách v posledných rokoch, ako v prípade Majdánu, arabskej jari a či oranžovej revolúcie. Vo všetkých išlo len o strategicky-vojensky naplánované puče, ktoré organizovali západné NGOs.

Všetkých 28 NGOs má spoločné jedno – sú to nepriatelia ruskej vlády a predovšetkým nepriatelia Vladimíra Putina. Majú – ako aj ich „majitelia“ - v Rusku dôležité finančné záujmy a ruská vláda je preto pre nich veľkou prekážkou a veria, že muž akým je Navaľnyj, by mohol vyvolať v Moskve podobný puč, ako sa to podarilo v Kyjeve.

Ešte upresním oficiálny názov „darcu“ ceny pre Navaľného. Je to tzv. Genfer Gipfel für Menschenrechte und Demokratie. Tento názov maskuje pred verejnosťou, kto sa v skutočnosti za ním ukrýva.

Ako som už uviedol, je to 28 NGOs, ktoré chcú len jedno – puč v Rusku.

Kto má možnosť si bližšie zistiť, čo sú to konkrétne zač tieto „skvelé“ NGOs, ten objaví, že sú proti vládam Iránu, Ruska, Číny, Venezuely a proti tým vládam afrických štátov, ktoré nedovolia, aby si tam Američania robili čo chceli.